Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
Nagaoka Exclusive

Wilson Benesch 2021: Announces Next-Gen Torus Sub!

Έχουμε πλέον μια πρώτη εικόνα από το νέο ultra-high-end υπογούφερ της Wilson Benesch ! Το next-gen Torus “Infrasonic Generator” όπως ονομάζεται, υποδειγματικά χαρακτηρίζει ο κατασκευαστής ως μια υποηχητική γεννήτρια state-of-the-art. Και βέβαια, είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη κορυφαίο subwoofer. Το Torus του 2021 βελτιώθηκε βάση του αρχικού σχεδίου όπου κυκλοφόρησε το 2006 και ανέβασε κατά πολύ τον πήχη των αυτόνομων οδηγών χαμηλής συχνότητας. Με παγκόσμιας κλάσης δυναμικές και απόλυτη ταχύτητα θα διαπιστώσετε πως οι καινοτόμες τεχνολογίες της Wilson Benesch αποδίδουν. Φέρνοντας αίσθηση αέρα και ρεαλισμού στο μπάσο τέτοια, όπου όμοια τους δεν δύναται να παραχθεί από άριστες μονάδες δώδεκα ή και περισσότερων ιντσών εντός συμβατικών ηλεκτροδυναμικών σχεδιάσεων ηχείων και καμπίνας τους.

Το νέο Torus “Infrasonic Generator” υπόσχεται ένα πρωτόγνωρο επίπεδο ποιότητας και αίσθησης πεντακάθαρων χαμηλών συχνοτήτων. Θα είναι διαθέσιμο φέτος το καλοκαίρι με τιμή όπου κυμαίνεται στην περιοχή των 14.000,-€ ενώ προ-παραγγελίες για όσους γνωρίζουν και εκτιμούν την κλάση ήχου της Wilson Benesch (άρα ξέρουν και τι θα παραλάβουν), γίνονται δεκτές από τα μέσα Μαΐου.

Η Βρετανική εταιρία  όπου ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. & κα. Milnes με έδρα την Μεγάλη Βρετανία, συνεχίζει ακάθεκτη την high end audio πορεία της και το 2021. Δείγματα κατασκευαστικής δεινότητας τόσο ηχείων όσο και αναλογικών πηγών – βραχίονες – πλατό φιλοξενεί και επιδεικνύει κατόπιν συνεννόησης η αντιπροσωπεία στην χώρα μας, Exclusive Audio. Από το Sheffield, South Yorkshire με αφοσίωση στην ανώτερη δυνατή μουσική απόλαυση.

Αντιπροσωπεία – Πληροφορίες

About HiEndNews

The Maestros VIP 1
x

Check Also

40 Years of Cyrus Audio, made in Great Britain !

H Cyrus Audio UK συγκαταλέγεται στις ιστορικές εταιρίες της υψηλής ηχητικής home audio πιστότητας. Με ...

Heaven’s Audio: New Store & Hi-Fi/High-End Showroom at Ilion !

Καλώς ήλθατε στη νέα εποχή της Heaven Audio! Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας καλωσορίσουμε στο νέο ...

Ludic Audio model Silenos Hybrid Carbon Speaker Cable [Review].

Ludic Audio model Silenos Hybrid Carbon Speaker Cable Δοκιμή υβριδικού καλωδίου ηχείων της Ludic Audio. ...