blog, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, shop/, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, wp, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,
Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
GOLDEN 2 VIP

The BLACK BOX Audio Video Show 2022 Presentation [Part Two]

advertisers-banners-bar

contact e-mail: abouthifi@gmail.comcare orchestra 

BLACK BOX SHOW 2022

 

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

by Demos Dravopoulos

ELEMENT AUDIO

Η Element Audio εκπροσωπεί και εκθέτει στο πρώτο ΒlackBox Show ανώτερες high-end προτάσεις ηχείων της Estelon και ενισχυτές-προενισχυτές βασισμένους σε λυχνίες της Zesto Audio. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο Estelon YB MKII ηχείο δαπέδου έλαβε την ισχύ των περίπου 85 watts από λυχνίες KT150 του stereo τελικού Zesto Audio BIA 200. Ο πολυβραβευμένος ενισχυτής διαθέτει πλέον και συμβατότητα τόσο με τις νεότερες ΚΤ170 όσο και με τις ΚΤ88 & ΚΤ120 (όπως και επιλογή πόλωσης λυχνιών μέσω επιλογέα). Στην θέση της προενίσχυσης ο επίσης λαμπάτος Zesto Audio Leto Ultra II ενώ στην θέση της πηγής εναλλάξ το πικάπ της AMG Turntables (Analog Manufaktur Germany) και ψηφιακό της Moon by Simaudio. Καλωδιώσεις από την Siltech. Ο ήχος στην ευρύχωρη σάλα του ισογείου τοποθετεί τον ακροατή απέναντι από ένα σύστημα που καταφέρνει με άνεση να περάσει το συναίσθημα της ηχογράφησης, τείνοντας ελαφρώς προς το θερμό και πυκνό. Σε σχέση με προ ετών επαφή μας με τα ηχεία της Estelon και ενισχυτικά της Boulder, σήμερα ο συνδυασμός της Element υπερτερεί ηχοχρωματικά και αφήνει τον μουσικόφιλο να παρακολουθήσει με μεγαλύτερη άνεση όλες τις παραγωγές. Χωρίς να αφήνει περιθώρια ώστε να το χαρακτηρίσει κανείς υπέρ του δεόντως αναλυτικό, το αποτέλεσμα διέθετε χαρακτήρα και συμπεριφορά που τιμά τόσο τα εξαιρετικά μοντέλα της Zesto Audio (Ελληνικής καταγωγής παρακαλώ) όσο και τις πολύ αξιόλογες επιλογές στα πικάπ.

Εντυπωσιακό και το Andros Phonostage της Zesto Audio, ένας λαμπάτος προενισχυτής κεφαλών πικάπ με κυριολεκτικά συγκλονιστικό ήχο. Ξεφεύγει από αυτό που θα ονόμαζε κανείς “ακόμη ένα καλό phono-stage”, ανοίγοντας την σκηνή (και ξεκλειδώνοντας’ κάποια αξιόλογη κεφαλή) στα μέγιστα δυνατά όρια της με προοπτικές να αποτελέσει το κέντρο ενός μεγάλου συστήματος βασισμένο στα αναλογικά. Το e-περιοδικό positive-feedback γράφει σε πρόσφατη δοκιμή: “The new Zesto Audio Andros Phonostage Preamplifier clobbers the original, and may just be the best piece of audio gear designed by George Counnas to date. Combine trend setting flexibility, head turning design, glorious performance, and super competitive pricing and you will understand the impact of this beauty in my reference system. If you are searching for a top performing phono stage, consider the Andros 1.2. It will open a window to the glories of high-end, high-definition sound without your having to take on a second mortgage.

Πλατό και βραχίονας της Γερμανικής AMG. Όλα τα εκθεσιακά μοντέλα επάνω σε audio tuning racks της θρυλικής HRS. Ένας ακόμη λόγος υπεροχής της Element Audio.

Η τριπλέτα των λαμπάτων Zesto Audio με τις τωρινές εκδόσεις Andros Deluxe II ως phono-stage, Leto Ultra II ως προενίσχυση και BIA 200 στην θέση τελικού με 4 λυχνίες KT150 και άριστη οδήγηση των τρίδρομων ηχείων της Estelon Audio. Ο τελικός της Zesto Audio λειτουργεί και αποδίδει σε καθαρή τάξη Α όλη την ισχύ του.

Σε ευθεία γραμμή η διάταξη των ηχείων της Audiovector (κέντρο) και Martin Logan (στις άκρες). Δίπλα τους σε αναμονή, προ-τελικός της Classe’.

Μια κοντινή στο μοντέλο ultrasonic μεθόδου καθαρισμού δίσκων της Degritter. Για βαθύ καθαρισμό των πολύτιμων βινυλίων μας.

ANQUAN AV

Ακόμη μια σάλα με συγκλονιστικό ήχο και την αντιπροσωπεία Anquan AV να γοητεύει τους επισκέπτες. Στήνοντας με άνεση ένα σύνολο βασισμένο στα μεγάλα ηχεία της Audiovector μοντέλο R8 και ενισχυτικά της διαχρονικής πλέον γραμμής Μοοn by Simaudio, με ατελείωτη ισχύ (και άριστες δυναμικές, διαφάνεια, έκφραση) εκλεπτυσμένων ρευμάτων από τον τελικό μοντέλο Moon 860A-V2 (23.000,-€) & ψηφιακό ερμηνευτή το Moon Streaming DAC. Στα υπογούφερς τα απόλυτα της REL Reference No. 32 με 15 ιντσών μονάδα σε στέρεο setup. Σημείο προς μελέτη το αριστούργημα διανομής ρεύματος της Γερμανικής Stromtank που ‘παίζει’ το σύστημα τροφοδοτώντας το από μπαταρία [computer controlled lithium-iron-phosphate battery array (LiFePO4), long life]. Οι καλωδιώσεις από την Siltech (ασήμι) και το καλύτερο σας το αφήνουμε για το τέλος: το μπομπινόφωνο της ultra-end Metaxas & Sins και τον Frank Sinatra να καθηλώνει με τέτοιο επίπεδο playback.

Η υποστήριξη των υλοποιήσεων της Anquan AV αποκλειστικά στα δημιουργήματα της χιλιοβραβευμένης HRS Audio Racks.

Metaxas & Sins και το μπομπινόφωνο που κάνει διεθνή καριέρα, Reel to Reel Deck έργο τέχνης μοντέλο T-RX. Πάντρεμα της ψυχής του ήχου και των master tapes κυρίως της δεκαετίας ’60s (και ΄70s) με την τεχνολογία του σήμερα. Μια αναλογική πηγή με σοκαριστικές επιδόσεις και τιμή διάθεσης περίπου 30.000,-€. Από τις ελάχιστες -αν όχι η μόνη- του είδους που μπορεί να ανοίξει μια πόρτα στο χώρο της ηχογράφησης, προσφέροντας στον κάτοχο της το μεγαλείο μιας απλησίαστης από τον ανταγωνισμό σκηνικής διάστασης κάθε παραγωγής με απτούς τους ερμηνευτές. Απευθύνεται σε ένα διαφορετικό κοινό, σε όσους οι Αγγλικές λέξεις ultra-end, cost-no-object και out-of-this-world level γυρίζουν μονίμως στον νου τους.

H Audiovector ήρθε προσφάτως στην αγκαλιά της Anquan AV. Εδώ βλέπουμε μέρος κυρίως της πλούσιας ‘R’ σειράς-γκάμας. Με παρουσία που ξεκίνησε το 1979 ο Ole Klifoth στην Κοπενχάγη, έρχεται στο σήμερα και προσφέρει ανώτερο εστιασμό των μουσικών, περιγραφή και αέρα ενός νικητή σε κάθε επίπεδο τιμής.

Δύο από τα flagship subwoofers της REL Reference No. 32 (15”) αρκούν για να καλύψουν όποια ανάγκη απόλυτης ταχύτητας, έκτασης και φυσικότητας κάθε χαμηλής και πολύ χαμηλής νότας. Μα και σε κάθε χώρο.

Η σφαιρική σχολή της Γαλλικής Cabasse που ιδρύθηκε από τον Georges Cabasse το 1950 κρατά σημαία έως σήμερα. Τι ανώτερο να θαυμάσει και να ακούσει κανείς από το μοντέλο Pearl Pelegrina (στις άκρες) που έφερε εδώ με κέφι η Anquan AV. Δίπλα τους, τα Audiovector ηχεία. Καρδιά του συστήματος: πηγή και ενισχυτής της Lyngdorf.

Τα Cabasse μοντέλα Akoya & Pearl.

Ουρανοξύστης ήχου της Moon by Simaudio. Μουσικότητα, διαφάνεια και ακραίες δυναμικές από το Κεμπέκ του Καναδά.

Διανομή ρεύματος με και από τα Γερμανικά Audio-Grade τανκ της Stromtank.

Συνεχίζεται σε επόμενα μέρη (Part Three & Four)

advertisers-banners-bar

 contact e-mail: abouthifi@gmail.comcare orchestra

 

About HiEndNews

Akoustiki Kritis 2
x

Check Also

The BLACK BOX Audio Video Show 2022 Presentation [Part One]

  BLACK BOX SHOW 2022   Μια νέα διοργάνωση-έκθεση Ήχου & Εικόνας υψηλής πιστότητας ξεκινά ...

HXOS & EIKONA SHOW 2022 – EXPO Presentation [Part Five]

    HXOS & EIKONA SHOW 2022 – EXPO Presentation [Part Five]   by Demos ...

HXOS & EIKONA SHOW 2022 – EXPO Presentation [Part Four]

    HXOS & EIKONA SHOW 2022 – EXPO Presentation [Part Four]   by Demos ...