Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
DIAPASON VIP 2

Soulution Audio Released the New “7” Series of ultra-end models !

Dulliken, Μάιος 2023. Νέα ultra high-end audio μοντέλα και από τον Ελβετικό οίκο Soulution. Αφορούν την γκάμα σειράς Soulution 7 όπως και θα παρουσιαστούν στην μεγάλη έκθεση HighEnd MOC Show ‘23 στο Μόναχο (18-21 Μαΐου). Πρόκειται για δημιουργίες που σχεδιάστηκαν κυριολεκτικά από την αρχή και ξεπερνούν σαφώς τα άκρως επιτυχημένα έως τώρα μοντέλα. Ακολουθώντας την πίστη του κατασκευαστή, η σχεδιαστική ομάδα δηλώνει: «Μην προσθέτετε τίποτα, μην παραλείπετε τίποτα, αμφισβητήσαμε τον εαυτό μας ρωτώντας αν μπορούμε να προσθέσουμε λιγότερα και να παραλείψουμε λιγότερα σε σύγκριση με αυτά που έχουμε ήδη πετύχει». Βασικές βελτιώσεις για τον νέο προενισχυτή Soulution 757 deemphasis:

  • Αναλογία απόρριψης θορύβου common mode > 125dB,
  • Το εύρος ζώνης αυξήθηκε στα 2 MHz
  • Απόκλιση από την καμπύλη αποέμφασης στο phono-stage μειωμένη σε +/- 0,1dB,

Ο προενισχυτής 757 deemphasis αποκαλύπτει την πλήρη δυναμική έκφραση των ηχογραφημάτων μα και την ομορφιά των αναλογικών δίσκων βινυλίου με όλες τις λεπτές τονικές παραλλαγές, πρωτόγνωρη αβίαστη ροή, τη μουσικότητα και τη φινέτσα τους, ενώ διατηρεί το μουσικό σήμα αμετάβλητο. Αναπαράγει μουσικές λεπτομέρειες που αγγίζουν το πραγματικό και δημιουργεί έναν τρισδιάστατο χωρικό ήχο ώστε να προσφέρει μια απόλυτα συναισθηματική απόλαυση ακρόασης, με πίστη στην φυσικότητα των διαστάσεων αλλά και στην ουδετερότητα.

Ο νέος προενισχυτής 757 deemphasis διαθέτει και προενίσχυση κεφαλών πικάπ MC/MM, ακόμη και για όσες οπτικής ανάγνωσης καινοτομίας της DS Audio. Δεν σας κρύβουμε πως η Ελληνική αντιπροσωπεία Sonus Hi-Fi έβαλε σε κάποιο βαθμό το ‘χεράκι’ της στην διαμεσολάβηση των δύο κατασκευαστών (Soulution & DS Audio) ώστε να υπάρξει ουσιαστική σύμπραξη, με επιτυχία! Οι καμπύλες αποέμφασης του phono-stage επιλέγονται από το χρήστη και επιτρέπουν ιδανικές ρυθμίσεις αναπαραγωγής για όλους τους αναλογικούς δίσκους της συλλογής σας. Μπορεί να συνδεθεί με τους τελικούς ενισχυτές ισχύος και χωρίς τον έλεγχο έντασης ενδιάμεσα, σε όποιες εφαρμογές αυτό είναι απαραίτητο (πχ. home theaters). Ερχόμενοι στο κέρδος της προενίσχυσης (-60dB έως +80dB), αυτό είναι ρυθμιζόμενο στο απαιτούμενο επίπεδο με βήματα 1dB από το στάδιο εξόδου push pull τάξης Α (20 MHz/– 3 dB, 1,5A). Άριστο στο να οδηγεί με ευκολία ακόμη και μεγάλα μήκη καλωδίων.

Τα σταθερά και αθόρυβα τροφοδοτικά είναι σημαντικό ‘κλειδί’ για έναν κορυφαίο προενισχυτή αναφοράς. Οι απαιτούμενες τάσεις παράγονται από ένα υψηλής απόδοσης τροφοδοτικό και ρυθμιστές DC ταχείας μεταγωγής. Περισσότερες λεπτομέρειες μα και προτάσεις συνδυασμών με ηχεία & καλωδιώσεις στην έδρα της αντιπροσωπείας Sonus Hi-Fi.

Η Soulution θα παρουσιάσει τον νέο προενισχυτή 757 deemphasis στο Highend Show/Expo στο Μόναχο εντός showroom E107, Atrium4.1.

Τιμή λιανικής: 757 Soulution προενισχυτής deemphasis – 65.000 EUR (με VAT 19%)

Αντιπροσωπεία – Διάθεση – Ακροάσεις

About HiEndNews

THE MAESTROS VIP 2
x

Check Also

40 Years of Cyrus Audio, made in Great Britain !

H Cyrus Audio UK συγκαταλέγεται στις ιστορικές εταιρίες της υψηλής ηχητικής home audio πιστότητας. Με ...

Heaven’s Audio: New Store & Hi-Fi/High-End Showroom at Ilion !

Καλώς ήλθατε στη νέα εποχή της Heaven Audio! Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας καλωσορίσουμε στο νέο ...

Ludic Audio model Silenos Hybrid Carbon Speaker Cable [Review].

Ludic Audio model Silenos Hybrid Carbon Speaker Cable Δοκιμή υβριδικού καλωδίου ηχείων της Ludic Audio. ...