Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
GOLDEN 2 VIP

Pro-Ject Debut Carbon Evo – 1st Greek Debut – Unboxing !

advertisers-banners-bartelluriumQ-1180X180-banner


Pro-Ject Debut Carbon Evo Turntable

The Greek Debut – Unboxing !

Pro-Ject Debut Carbon Evo Turntable – “Ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην κατηγορία πικάπ με κεφαλή κινητού μαγνήτη στην τιμή των 500,-€ , επαναπροσδιορίζοντας τον όρο προσιτό audiophile turntable.”

Η στιγμή επιτέλους έφτασε. Το πλέον αναμενόμενο δημιούργημα της Pro-Ject Audio περνά στον χώρο του hiendnews.gr e-magazine ώστε να κάνει το πανελλαδικό ντεμπούτο του. Χωρίς μεγάλη εισαγωγή, σας παραθέτουμε το φωτογραφικό υλικό και σχόλια από το unboxing αυτού του πικάπ που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία τιμής έως τα πεντακόσια ευρώ. Απολαύστε το μαζί μας στην λατρεμένη (μας) χρωματική έκδοση σατινέ πράσινη, κάτι που φέρνει στο νου το british racing green… Ιδού λοιπόν, το φωτο-ντεμπούτο του Pro-Ject Debut Carbon EVO. Μας εντυπωσιάζει από άκρη σε άκρη.

Είναι ώρα για το πολυαναμενόμενο Unboxing του EVO σε Ελληνικό έδαφος…

Παραλαμβάνοντας και ανοίγοντας πρώτοι από όλους το πολυπόθητο νέο Pro-Ject Debut Carbon EVO διαπιστώνουμε για ακόμη μια φορά την κλασσική (πλέον) ανωτερότητα-προσοχή σε όλα τα σημεία και λεπτομέρειες εντός μιας Pro-Ject συσκευασίας. Στο κουτί του Debut Carbon EVO βρίσκουμε στο πάνω μέρος το ακρυλικό καπάκι του, το καλώδιο phono rca μοντέλο Connect it E, μια εξτρά κυλινδρική ‘ζώνη’ για το belt-drive μοτέρ σε περίπτωση επιλογής δίσκων 78 στροφών και μια στάνταρτ επίπεδη-flat ‘ζώνη’ για τα βινύλια των 33 ή 45 στροφών με την επιγραφή Pro-Ject, το βαριδάκι για το anti-skating καθώς και αντάπτορα για 7” singles. Σε ξεχωριστό κουτάκι στην συσκευασία παρέχεται φυσικά και η τροφοδοσία όπως και το αντίβαρο του carbon βραχίονα. Αυτά ως προς τα λειτουργικά του παρελκόμενα-εξαρτήματα. Πάρα πολύ σημαντικό το άρτιο πακετάρισμα μιας προσιτής αναλογικής πηγής καθώς και οι αναλυτικότατες οδηγίες χρήσης-σεταρίσματος, όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Η πρώτη εικόνα μας αφήνει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις: Αψεγάδιαστο φινίρισμα satin green. Μας θυμίζει κάτι ανάμεσα στο κυπαρισσί και το αγαπημένο μας lotus racing green! Ο πανέμορφος, glossy και εξαιρετικά καλόηχος βραχίονας carbon της Pro-Ject, όπου εργοστασιακά φορά την πλέον πετυχημένη και ψαγμένη τονικά κεφαλή της κατηγορίας της, την πασίγνωστη Ortofon 2M Red κινητού μαγνήτη, συνθέτει μια πρωτοκλασάτη παρουσία που προκαλεί όλες τις αισθήσεις. Θες να ‘παίξεις’ μαζί του το συντομότερο!

Τα πάντα στην Pro-Ject εξελίσσονται και αναβαθμίζονται με τον σωστό βηματισμό. Πλέον και έπειτα από τόσα μα τόσα χρόνια ωφελίμων ανασχεδιασμών, το 2020 ο δείκτης ποιότητας κατασκευής που πρεσβεύει το μοντέλο Debut Carbon EVO γίνεται υπόδειγμα. Ξεφεύγει πολύ από τα δεδομένα μιας πρότασης ανάλογης τιμολόγησης.

Τα πάντα μιλούν από μόνα τους. Ποιότητα και λεπτομέρεια που παρέα συνθέτουν τελικά ένα ηχητικό παράδειγμα επιτυχίας.

Μα ακόμη και η έξοδος επίχρυσων rca του Debut Carbon EVO προς τον προενισχυτή κεφαλής δείχνει ανώτερη ποιοτικά ! Στα πρώτα λεπτά μιας on-the-fly ακρόασης πριν περάσει στο πεδίο των βιντεοδοκιμών του hiendnews.gr & επερχόμενου hiendnews.com (ναι, καλά ακούσατε μιας που το επιτάσσουν οι καιροί παράλληλα με το κείμενο), ο ήχος του βγαίνει τεράστιος, γεμάτος και βελούδινος σε σύμπραξη με το phono-stage MX-VYNL της Musical Fidelity όπου βρίσκεται στο rack μας αυτές τις ημέρες. Πώς είναι δυνατόν να καταρρίπτει κάθε πρόβλεψη φορώντας μια κεφαλή που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά αλλά πλέον την ακούμε σε μια εντελώς άλλη κλίμακα; Και εμείς απορούμε… EVOlution – το λέει και το όνομα !

Το απολαυστικότερο unboxing των τελευταίων μηνών και ένα σημείο-σταθμός στην τιμιότητα και αρτιότητα ήχου των σημερινών πικάπ στην κατηγορία και πολύ πιο πέρα από αυτήν.

Σύντομα ακολουθεί βιντεοδοκιμή & αναλυτική παρουσίαση.

Τιμή διάθεσης: ~ 490,-€

Διάθεση – Ακροάσεις:

Σε όλα τα καταστήματα και συνεργάτες της Orpheus Audio.

Orpheus Audio

Heaven Audio – Orpheus Petroupolis

LyRe Audio – Orpheus Thessaloniki

 

 

 

About HiEndNews

A PLUS VIP
x

Check Also

Wilson Audio model SabrinaX ready for auditions at Orpheus!

 Πολλές νότες και από το νέο τρίδρομο μοντέλο δαπέδου της Wilson Audio ‘SabrinaX’. Κατέφθασε ...

Fezz Audio’s 2021 audio-line at Chameleon Audio!

Νέες αφίξεις στην Chameleon Audio, αυτή την εβδομάδα από τον κατάλογο της Fezz Audio. Η ...

New Tivoli Audio “Clock Radio” v2021.2 !

Τα προϊόντα της Tivoli προκαλούν τις αισθήσεις τόσο από την πρώτη εντύπωση και το retro-modern ...