blog, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, shop/, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, wp, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,
Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
Golden vip top 3

HXOS & EIKONA SHOW 2022 – EXPO Presentation [Part Four]

advertisers-banners-bar
contact e-mail: abouthifi@gmail.com
care orchestra 

 

HXOS & EIKONA SHOW 2022 – EXPO Presentation [Part Four]

 

by Demos Dravopoulos

SOUTH SOUNDS / AUDIO SOUL ULTRA

Η εκπροσώπηση των ηχείων σχολής κόρνας της Γερμανικής high-end Avantgarde Acoustics από την South Sounds / Αudio Soul Ultra δεν είναι για να κρύβεται. Στην φετινή έκθεση και στην υποδοχή το μοντέλο Zero ‘1’ μας άνοιξε (και πάλι) την πόρτα στον χαρακτηριστικό ήχο υπερυψηλής ανάλυσης και ‘αέρινης’ ρεαλιστικής ατμόσφαιρας.

Και η ιστορική ATC που πέρασε στην αντιπροσωπεία, σε στατική θέα μαζί με τον ικανότατο ενισχυτή του κατασκευαστή. Φυσικά και μπορεί να οδηγήσει χωρίς stress όλα τα μοντέλα ηχείων που βλέπετε.

Το πικάπ μοντέλο “The Cliffwood” (εισαγωγικό) της ξακουστής VPI με κεφαλή της VPI.

Και η Esoteric περνά στην λίστα αντιπροσωπειών του εκθέτη. Περιμένουμε περισσότερα μοντέλα προς επίδειξη !

Το ‘καμάρι’ της South Sounds, η εξαιρετική Gryphon Audio μας γυρίζει την πλάτη ! Η πίσω όψη του ολοκληρωμένου ενισχυτή Diablo αρκεί για να καταλάβεις την ποιότητα κατασκευής.

Zidoo NEO S – το 4Κ πολυεργαλείο όπου κέρδισε βραβείο EISA 2022-2023 με το σπαθί του. To NEO S με επεξεργαστή Realtek RTD1619 μπορεί να αποδώσει περιεχόμενο ανάλυσης 4K UHD. Διαθέτει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 256GB και επιτρέπει σύνδεσεις WiFi και 1x ethernet, εκτός των πολλών άλλων εξαιρετικών δυνατοτήτων του ως Media Player.

Aqua μοντέλο La Voce Digital To Analog μετατροπέας.

COS Engineering και το εξαιρετικό D10 μοντέλο DAC . Δίπλα του, ένα κόκκινο πανίσχυρο φορητό.

ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ

Ο εδώ και δεκαετίες αντιπρόσωπος της Denon και λοιπών μεγάλων ονομάτων στην χώρα μας, παρουσίασε φέτος τον ολοκληρωμένο Denon PMA-900HNE ενισχυτή με phono-stage για κεφαλές πικάπ mm/mc, ασύρματο streaming, ΗΕΟS λειτουργικό, Google, Apple Siri & Alexa assistant φωνητικός έλεγχος και ένα ικανότατο digital to analog μετατροπέα – όλα σε μια συσκευή με τιμή-σοκ 999,-€ ! Μαζί του και το DCD-900 στα 499,-€. Το σύστημα με ηχεία της DALI απέδωσε πράγματι άριστα στα χρήματα.

Ακόμη ένας νέος ραδιοενισχυτής όπως έχουμε συνηθίσει χρόνια να τον λέμε, ο DRA-800H με WiFi δυνατότητα διασύνδεσης, BlueTooth και AirPlay2, ενσωματωμένο DAC και πολλά ακόμα κομφόρ ! Τιμή 899,-€.

Δεν μπορούν να λείπουν τα πολύ προσιτά και εκλεκτά ηχεία της Polk, με τις πρόσφατες σειρές Signature Elite και Monitor να “τρομοκρατούν” τον ανταγωνισμό φέροντας τόσο δελεαστική ετικέτα τιμής !

Εκλεκτών και προσιτών ολοκληρωμένων συνέχεια. Ο PMA-600NE της εταιρείας Denon ανήκει στην οικογένεια των solid-state ενισχυτών higher fidelity με τιμή στα 512 ευρώ. Παρέχει Bluetooth & Streaming δυνατότητες, ψηφιακές εισόδους και ενσωματωμένο phono-stage κεφαλών κινητού μαγνήτη. Ο  PMA-600NE σας επιτρέπει να ανακαλύψετε ένα νέο επίπεδο στην σημερινή απόδοση ήχου στα χρήματα.

Η αντιπροσωπεία Κινοτεχνική εισάγει στην χώρα μας και τα εξαιρετικά προσιτά Argon Audio μοντέλα ενισχυτών, πηγών & πικάπ !

Αrgon Audio 2×40 Watts τάξης Δ ενισχυτής με Bluetooth δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης AptX HD στα μόλις 369,-€ !

Tα ηχεία της Polk με ενισχυτικά & πηγές της Denon δένουν ιδανικά. Αποδίδουν πάρα πολύ καλά σε σύνολα 5.1 Home Theater. Φέτος, ένα δείγμα γραφής High Definition στον εκθεσιακό χώρο της αντιπροσωπείας.

NICK J. LAIOS

Η ιστορική αντιπροσωπεία κορυφαίων ονομάτων του hifi & hi-end audio όπως Klispch, Accuphase, Mogami, NAD, Jamo κ.α. παρουσιάζει φέτος την επανέκδοση των κορυφαίων Rotel Michi που επέστρεψαν θριαμβευτικά, μαζί με τα μεγάλα ηχεία δαπέδου της Perlisten Audio μοντέλο S7t τεσσάρων δρόμων (tweeter beryllium-dome όπως woofers μεμβράνης carbon). Με τα θηριώδη (και σε ισχύ) monoblocks Michi M8 ο ήχος ήταν εξόχως μεγάλος σε σκηνικές διαστάσεις, φιλικός και ξεκούραστος, με τις χαμηλές συχνότητες να αποδίδονται ξεκάθαρα (έως εκεί που έφτασε στα αυτιά μας το ηχείο συνδυαστικά με τους περιορισμούς στο εκθεσιακό δωμάτιο). Η πυγμή και η ωριμότητα περιγραφής, χαρακτηριστικά των flagship τρανζιστοράτων της Rotel σειράς Michi. Τα ηχεία της Perlisten άφησαν ένα αξέχαστο άκουσμα φέτος.

Rotel Michi. Ευτυχώς που …επανήλθαν για να ανεβάσουν τον πήχη !

Μεγάλης κλίμακας audiophile σύστημα από την Nick J. Laios, προσφέρει όλα τα απαραίτητα για μουσική αναπαραγωγή με εξαιρετικές δυναμικές, ανώτατη ακρίβεια εικόνας και …άδεια για ‘στήσιμο’ των ηχείων της Perlisten S7t τόσο για near-field όσο και για far-field δράση-ακροάσεις !

Αν και τον ρόλο του προενισχυτή έλαβε ο βαρύς & high-end της Trinnov Audio Preamp/Optimizer, η παρουσία της Accuphase -εδώ σε μοντέλο cd player- πάντοτε υπογράφει το στοιχείο ανωτερότητας.

advertisers-banners-bar

care orchestra

 


contact e-mail: abouthifi@gmail.comAbout HiEndNews

Care Orchestra Speakers VIP 3
x

Check Also

The BLACK BOX Audio Video Show 2022 Presentation [Part Two]

  BLACK BOX SHOW 2022   ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ by Demos Dravopoulos ELEMENT AUDIO ANQUAN AV ...

The BLACK BOX Audio Video Show 2022 Presentation [Part One]

  BLACK BOX SHOW 2022   Μια νέα διοργάνωση-έκθεση Ήχου & Εικόνας υψηλής πιστότητας ξεκινά ...

HXOS & EIKONA SHOW 2022 – EXPO Presentation [Part Five]

    HXOS & EIKONA SHOW 2022 – EXPO Presentation [Part Five]   by Demos ...