Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
Orpheus 1

Hiend News 1st digital-EXPO 2021: coming up this week!

advertisers-banners-barΤο πρώτο μέρος της πολυαναμενόμενης διαδικτυακής έκθεσης, καιρού -επιτέλους- επιτρέποντος, θα δει το φως των ψηφιακών σελίδων του hiendnews αυτή την εβδομάδα! Αρχής γενομένης από τους εκθεσιακούς χώρους [Part One of Showrooms 2021] των αντιπροσωπειών & σημείων διάθεσης-ακροάσεων Heaven Audio, Diapason Studio HiFi, Golden Acoustics (Showroom A), Chameleon Audio, Audio Design, Exclusive Audio & StepCom Audio ενώ σύντομα ακολουθεί και το δεύτερο & τρίτο μέρος με πασίγνωστα νέα και κλασσικά προϊόντα από χώρους των αντιπροσωπειών Audio Visual S.A., Orpheus Audio, LyRe Audio, Ακουστική Κρήτης κ.α.

Μια “παντός καιρού” παραγωγή του hiendnews.gr e-magazine που σας φέρνει πιο κοντά στον ηχητικό παλμό των φυσικών εκθεσιακών χώρων παρά τους περιορισμούς μετακίνησης, πιστή στο πλαίσιο προϊόντων high fidelity & high-end audio. Τόσο με φωτογραφικό υλικό όσο και με κάλυψη βίντεο κάθε σημείου ενδιαφέροντος. Ήρθε λοιπόν η ιδανική στιγμή! Τις επόμενες ημέρες στην διάθεσή σας, μέσω των web σελίδων του δικού σας audiophile e-magazine – και αισιοδοξούμε κάθε χρόνο κοντά σας!

Ένα δείγμα των digital-EXPO 2021 Showrooms του πρώτου μέρους:

 

Audio Racks Showroom 2021:

Ayon Audio & τα προσφάτως εισαχθέντα και καινοτόμα ηχεία δαπέδου της, μεταξύ πολλών άλλων ολοκαίνουργιων ενισχυτών και δημιουργιών των Chord & Ayon. Αναλογική μαγεία από τα πλατό/βραχίονες της Vygier! Ένας ηχητικός στόλος πολλών αστέρων πάνω στα racks της Audio Design.

Exclusive Audio Showroom 2021:

 

Ηχητική πανδαισία με δημιουργίες της ProAc (ηχεία), European Audio Team (πικαπ-βραχίονες-κεφαλές-phono stages), Van den Hul & Esprit καλωδιώσεις, Metronome ψηφιακά [ότι πιο κοντά σε προσέγγιση στην φυσικότητα και ροή των αναλογικών πηγών], Musical Fidelity, E.A.R. Yoshino, Goldmund, Ideon Audio, Davis και πολλές ακόμα κορυφές του high-end audio. Συνοδεία από το εξαιρετικό “value for money” των κεφαλών Nagaoka, των καλωδίων και βελτιώσεων της Oyaide και φυσικά την γκάμα της WBT. 

Heaven Audio Showroom 2021

Αναλογικές & ψηφιακές απολαύσεις υπέρ-υψηλών επιδόσεων από την Heaven Audio. Το άνω άκρο του high end audio (ClearAudio, Acapella Audio Arts, Pathos, Audio Physic, dCS, Einstein, Wilson, Duevel, Nordost, Ortofon/Nagaoka/Sumiko, Audio Exklusiv κ.α.) συναντά ταυτοχρόνως τις κορυφαίες 2021 προσιτές προτάσεις (Pro-Ject, Primare, Fyne Audio, Vincent & Dynavox, Cocktail Audio, Polk, Triangle μοντέλα Borea – μερικές από αυτές) σε έναν χώρο που ξεχωρίζει εδώ και δεκαετίες για τις απίθανες συνταγές μουσικής απόλαυσης που προτείνει.

Diapason Audio Showroom 2021

Ο εκθεσιακός χώρος-κόσμημα της Studio Diapason HiFi με την ‘αφρόκρεμα’ παγκόσμιας φήμης high fidelity & high-end προτάσεων σε πλήρη παράθεση για το 2021. Εδώ θα θαυμάσετε (και φυσικά θα ακούσετε αν επισκεφθείτε) το απίθανο δαπέδου νέας γενιάς Wilson Audio μοντέλο SabrinaX μαζί με τα Burmester & VTL ενισχυτικά, dCS ψηφιακά & ClearAudio πικάπ/κεφαλές/phono-stages/βραχίονες. Επίσης, ότι πιο πρόσφατο από την γκάμα των KR-Audio, Acapella Arts & Einstein Audio, Triangle, Primare, Pathos Acoustics, Duevel, Nordost, Audio Physic, Unison Research, System Audio, Polk, Dual & Pro-Ject,Copland την Ελληνική Lab12 μα φυσικά και άλλους δεκάδες κατασκευαστές. Ένα σύμπαν από ηχητικές πρωτοκλασάτες συνθέσεις με σταθερό αποτέλεσμα το διάπλατο χαμόγελο των απαιτητικών μουσικόφιλων.

Chameleon Audio Showroom 2021

Ήχος αξιώσεων από την φετινή πολυδιάστατη Chameleon Audio. Η αντιπροσωπεία και ο εκθεσιακός της χώρος, στα καλύτερά του, με μαέστρο τα λαμπάτα κομψοτεχνήματα των Canary Audio και εναλλακτικά από τις πιο προσιτές Audio Hungary, Canor Audio & Fezz Tube Audio έως την ultra-end Exotic Audio. Εκφραστής της Chameleon σε σταθερή βάση τα εξαιρετικά ηχεία της Audio Solutions, Reference 3A & Σ-Acoustics πλαισιωμένα από καλωδιώσεις της πολυτιμημένης και ανερχόμενης TelluriumQ. Στα ψηφιακά η SOTM και Holo Audio ενώ στα αναλογικά σε θέση περιωπής οι βραβευμένες κεφαλές της Shelter, τα πικάπ/βραχίονες-αριστουργήματα της Reed & Origin Live και ο αισθησιασμός των κεφαλών κινητού πηνίου και προτάσεων προενίσχυσης και ενίσχυσης της Phasemation – μεταξύ αρκετών άλλων. Ακουστική επιμέλεια & πάνελς χώρου από την Mega Acoustics.

Golden Acoustics Showroom ‘A’ 2021

Η Golden Acoustics μας ανοίγει και φέτος το ‘ιερό’ της. Ένα prive-showroom παγκόσμιας κλάσης. Στο σημερινό του μεγαλείο βρίσκουμε ότι ανώτερο σε αναλογικές πηγές & δημιουργήματα της θρυλικής Kuzma, τα σαγηνευτικά λαμπάτα ενισχυτικά και προενισχυτές της Conrad-Johnson, καλωδιώσεις της Shunyata Research όπως και φίλτρα ρεύματος αναφοράς, high-end βάσεις/στηρίξεις της hi-fi Stay, ‘αγωνιστική’ ακουστική επιμέλεια χώρου & panels από την ασύγκριτη ArtNovion Acoustics, Schiit Audio ψηφιακά και προσιτούς ενισχυτές από το τεχνικό elite team της τότε Theta, audiophile ηχεία της Acoustique Quality. Ακολουθεί σύντομα και ο δεύτερος χώρος showroom της Golden Acoustics, πάντα με πίστη και λατρεία στο βινύλιο!

StepCom Audio Showroom 2021

Η StepCom Audio από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 συνθέτει ηχοσύνολα που κατακτούν την ψυχή των μουσικόφιλων και audiophiles. Στο 2021 εδώ, η απαράμιλλη μουσικότητα με οδήγηση των Hegel σε όλη την τιμολογιακή έκταση συναντά τα ηχεία-σταθμός της Fyne Audio. Ένας επίσης στόλος υλοποιήσεων & συνδυασμών των ξακουστών Arcam, Audio Physic, των ‘legendary’ προενισχυτών κεφαλών πικάπ της RCM Bonasus,της Cambridge Audio, ClearAudio, Copland, Dali, Densen, Dual, EAT, τα προσιτά θαυματάκια της IfI & Musical Fidelity, ηχεία της Βρετανικής εταιρίας-σταθμός ProAc μα και Pro-Ject, Rega, Thorens στα αναλογικά, ηχεία της Γαλλικής Triangle κ.α. Ένα showroom απόλαυση, σε όλα τα επίπεδα κόστους, από την ανανεωμένη StepCom HiFi !

Τις επόμενες μέρες ξεκινά η 1st Digital EXPO 2021 με το πρώτο γκρουπ εκθετών,

αποκλειστικά στο hiend news e-magazine !

 

advertisers-banners-bar
 
About HiEndNews

Fruit of the tube VIP 2
x

Check Also

Hiend News 1st digital-EXPO 2021 is OPEN ! Enjoy: Part One of Showrooms !

Η ώρα έφτασε για την πληρέστατη παρουσίαση των φετινών εκθεσιακών χώρων προϊόντων ‘Ηχου Υψηλής Πιστότητας ...

Vincent KHV-200 new hybrid headphones pre!

Πληρέστατος και προσιτός ως Vincent, ο νέος της προενισχυτής ακουστικών μοντέλο KHV-200 βρίσκεται σε γραμμή ...

Metronome’s New Digital Sharing models: DSC – DSC1 – DSS

Η Γαλλική Metronome αποτελεί μια εξαίρεση στον ψηφιακό ήχο. Τον γνωρίζει όσο λίγοι και τον ...