Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
IDEON VIP 1

The Grand Munich High End Expo 2017 – [Part 10]


definitive_1170 x180(1)

Directed Audio


Obscure-VIP2

Obscure Audio


Golden Acoustics


chameleon-VIPbanner-2

Chameleon Audio


soundgallery_mini_promo

Sound Gallery Of Athens


Audio Harmony


Racks Audio Design

 


ideon-banner-sommer

Ideon Audio Greece

 


musical-maestros-new-m6si

The Maestros


videorythm1

VideoRythmos SA



hiendnews-moc-presentation2017

The Grand Munich High End Expo 2017

PART 10

moc17-ypsilonaudio1

H παρουσία της Ελληνικής και πολυβραβευμένης Ypsilon Electronics στο Μόναχο αποτελεί σεμινάριο ήχου -κάθε χρονιά- σε διεθνές επίπεδο. Φέτος για συμπρωταγωνιστή επέλεξε τα ηχεία της Wilson Benesch και πιο συγκεκριμένα το τελευταίο δημιούργημα με ονομασία Resolution ‘P1’ Silverstone. Η Ypsilon παρουσίασε εδώ ένα σύνολο υλοποιήσεων με πρώτα και καλύτερα τα νεα Hyperion Monoblocks (τελικοί ενισχυτές), τον προενισχυτή με λυχνίες Ypsilon PST-100 MKII & phono stage Ypsilon VPS-100 / Ypsilon MC26L Step Up transformer καθώς και το ψηφιακό μεγαλείο Ypsilon CDT-100 CD Player. Το δέσιμο με τα ηχεία της Wilson Benesch απεδείχθη ιδανικό. Την μουσική καλλιέργεια τόσο του ηχείου όσο και του συνόλου πρέπει να την ζήσετε από κοντά – δεν περιγράφεται σε μια παράγραφο.

moc17-ypsilon2

Ο Έλληνας Θεός, τελικός ενισχυτής Aelius II monoblock από την Ypsilon Audio με ονομαστική ισχύ 200 watts στα 8Ω.

moc17-ypsilon1

Ο Single Ended Triode με λυχνίες 300Β της Ypsilon Acoustics μοντέλο PSE-300B. Λιτός και απέριττος.

moc17-audionet1

Από τους καλύτερους ήχους της χρονιάς – άλλωστε βραβεύτηκε από περιοδικά του ιστοχώρου ως ένας από τους κορυφαίους – η πρόταση της Αudionet με τα ηχεία της Gauder Akoustiks. Εδώ βλέπουμε ότι ανώτερο έχει να επιδείξει η Audionet: τον προενισχυτή Stern να συνοδεύει μουσικά τους τελικούς monoblock Heisenberg με πηγή το cd player μοντέλο Planck. Εκεί βρισκόταν και η εξωτερική τροφοδοσία της Audionet Ampere η οποία τροφοδοτούσε την ψηφιακή πηγή. Ένας world-class reference συνδυασμός.

audionet-expo1

Η πηγή της Audionet μοντέλο Planck, το ανώτερο ψηφιακό της εταιρίας μαζί με την εξωτερική τροφοδοσία του, Ampere.

moc17-estelon

Tο μοντέλο Lynx της Estelon Audio φορά και δεκάιντσο woofer.

 

moc-audiovector-2017-1

H παρέλαση των περισσοτέρων μοντέλων ηχείων της Audiovector. Εντυπωσιακό το μουσικό αποτέλεσμα, τόσο σε δυναμικές/διαφάνεια όσο και σε ρεαλιστικά ηχοχρώματα.

 

audiovector-moc17-2

Η Audiovector έχει λόγο να καυχιέται και φέτος, διότι κατέχει έναν audiophile καθαρόαιμο στόλο ηχείων στην πιο προσιτή τιμολόγηση.

 

moc17-a1

Timo Engström σημαίνει Σκανδιναβικός ήχος – φέτος μαζί με τα ηχεία της Marten μοντέλο Tenor (σειρά Coltrane) και τα πρωτοεμφανιζόμενα monoblocks που ξεφεύγουν από τις 300Β-XLS των γνώριμων (σε σκληροπυρηνικούς audiophiles) Lars τελικών ενισχυτών της Engstrom.

moc17-a6

Μια μικρή επιστροφή στην χώρα μας. Πρώτα, ένα κοντινό του προενισχυτή αναφοράς Octave HP700 (το ανώτερο μοντέλο στην σειρά της Γερμανικής εταιρίας) όπου λαμβάνει σήμα από το Ελληνικότατο και ικανότατο ψηφιακό Ayazi της Ideon Audio (στα 1000,-€ τιμή διάθεσης στην χώρα μας).

moc17-a7

Η πασίγνωστη B & W (ηχεία 802-D3) οδηγήθηκε φέτος από ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Esoteric Audio – μοντέλα από την σειρά Grandioso line.

moc-a3

Το αναλογικό setup της Kronos έχει το δικό του club φανατικών οπαδών. Η παρουσία της εταιρίας σε περισσότερα από έξι εκθεσιακά δωμάτια σημαίνει αρκετά. Ακριβώς από κάτω από το πλατό, το νέο phono stage & τροφοδοσία σε σχεδιαστική σύμπραξη με την Ελληνική TLA Audio. Παραδίδει μουσική στα CH Precision.

 

moc17-mbl1

Χωρίς την MBL δεν υφίσταται Ultra High End και έκθεση όπου να τιτλοφορείται αναλόγως ! Τα παντοκατευθυντικά πανάκριβα ηχεία της, μοντέλο 101 xTremes, κατάφεραν να προκαλέσουν σοκ και δέος στους ακροατές. Μια ανοικτή μουσική σκηνή μπροστά σας, με την άπλετη οδήγηση τεσσάρων τελικών ενισχυτών επίσης της MBL.

 

moc17-mbl2

Για όλους τους χώρους και τσέπες, τα ιδιαίτερα ηχεία της MBL γνωρίζουν τoν ήχο της ανώτερης σειράς xTreme και σας τον προσφέρουν ατόφιο συμπληρώνοντας τα κενά στο ζητούμενό σας.

moc17-mbl3

Ψηφιακά και Reference-Level προενίσχυση από το πολυβραβευμένο μοντέλο 6010 D (20.800,-€). Η σειρά Reference της Γερμανικής MBL μπροστά σας, κλασσική τόσο σε λευκό όσο και σε μαύρο “κοστούμι”.

 

moc17-transrotor-metropolis-chrom

Το ‘απόλυτο’ Transrotor μοντέλο “Metropolis Chrom FMD” μαζί με το phono stage του, ένα από τα πιο ακριβά αναλογικά setups στον κόσμο.

moc17-transrotorprice

…η τιμή αναφέρεται στο “επάνω Transrotor” αναλογικό σύνολο… και από μόνη της αποτελεί “καυτό εκθεσιακό σημείο αναφοράς”.

moc17-trasnrotor-2

Στον αντίποδα, το πανέμορφo, επιβλητικό, καθόλου “εισαγωγικό σε ήχο” και οικονομικό Transrotor “Jupiter”… Ένας μουσικός πλανήτης από μόνος του… δείτε πιο κάτω την τιμή διάθεσης !

moc17-transrotor2-price

moc17-a10

Επιτρέψτε μας να επιστρέψουμε με μια ακόμη φωτό στα Ιαπωνικά Kondo. Υψηλό κόστος απόκτησης, ήχος που βαδίζει στο υποδειγματικό όριο μεταξύ λυχνιών και solid-state, παρότι καθαρόαιμες λαμπάτες υλοποιήσεις.

moc17-maglev

MAG-LEV , το αιωρούμενο πλατό ! Ναι, αν και δεν είναι τεχνολογία και πατέντα του 2017, η MAG LEV Audio θα φέρει την αναλογική αυτή πηγή σε παραγωγή, εφέτος. Η τιμή του κοντά στα 1500 ευρώ ! Μαγικό ! Να σας βάλουμε και ένα video ; “No tricks attached !” …ακολουθεί !

 


Last two Parts 11 & 12 from High End Munich 2017 show coming this week as the finale’ !



definitive_1170 x180(1)

Directed Audio


Obscure-VIP2

Obscure Audio


Golden Acoustics


chameleon-VIPbanner-2

Chameleon Audio


soundgallery_mini_promo

Sound Gallery Of Athens


Audio Harmony


Racks Audio Design

 


ideon-banner-sommer

Ideon Audio Greece

 


musical-maestros-new-m6si

The Maestros


videorythm1

VideoRythmos SA


About HiEndNews

Focal Utopia II Side
x

Check Also

Akoustiki Kritis – BLACK FRIDAY “DUAL ΠΙΚΑΠ ’23” !

  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ BLACK FRIDAY ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ & ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ...

BLACKBOX AV SHOW 2023 HIGHLIGHTS !

BLACKBOX AV SHOW 2023 – HIGHLIGHTS To BLACKBOX Audio Videο Show επέστρεψε και φέτος, δυνατό-ηχηρό-ποιοτικότερο ...

HXOS & EIKONA SHOW #HES 2023 – HIGHLIGHTS !

ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2023 – HIGHLIGHTS Είναι και φέτος μεγάλη μας χαρά που παρευρεθήκαμε ...