Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
GOLDEN 2 VIP

Dual CS 618Q – The new Direct Drive turntable is coming!

Η Dual επιστρέφει με νέες κορυφαίες στα χρήματα προτάσεις πικάπ και φυσικά με όνομα και ήχο βαρύ σαν ιστορία. Μόλις λάβαμε την είδηση πως τον ερχόμενο Νοέμβριο καταφθάνει στην Ελληνική αντιπροσωπεία “Ακουστική Κρήτης” και το ημιαυτόματο άμεσης οδήγησης μοντέλο Dual CS 618 Q Direct Drive [Semi Automatic]. Εμείς ήδη απολαμβάνουμε στο hiendnews e-περιοδικό μας, το ολοκαίνουργιο πολύ προσιτό μοντέλο 2021 οδήγησης με ιμάντα Dual CS 418 [495,-€] ενώ και το ανώτερο CS 518 [659,-€] βρίσκεται στα showrooms της Ακουστικής, στην Άνω Γλυφάδα.

Ας επικεντρωθούμε όμως στο Dual CS 618 Q: Είναι άμεσης οδήγησης, φορά εργοστασιακά την διάσημη στην κατηγορία της Ortofon 2M Blue [από μόνη της κοστίζει ~200,-€] κεφαλή κινητού μαγνήτη, διαθέτει και ενσωματωμένο phono-stage (προενισχυτή κεφαλής κινητού μαγνήτη). Ειδικά το phono-stage του, κρίνοντας από το CS 418 της επερχόμενης δοκιμής μας, πρόκειται για συγκλονιστικών επιδόσεων και ας δεν του ‘φαίνεται’  – το συγκρίναμε με αρκετά έως τα χίλια και κάτι ευρώ και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις… προτιμήσαμε της Dual, με το χέρι στην καρδιά! Ο κατασκευαστής κατέχει τα πικάπ ευρείας παραγωγής όσο λίγοι στον πλανήτη και έχει βαλθεί φέτος να ανεβάσει πάρα πολύ ψηλά το ηχητικό και ποιοτικό επίπεδο. Στο CS 618Q βρίσκουμε κινητήρα υπερακριβείας, βραχίονα 8,72 ιντσών εξαιρετικών ικανοτήτων & twin-gimbal σχεδίασης όπως φυσικά την λειτουργία auto-stop (ως ημιαυτόματο) όταν φθάνουμε στο τέλος του δίσκου (ανυψώνει αυτόματα τον βραχίονα). Το πλατό του είναι από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο, παίζει δίσκους 33, 45 και 78 στροφών και φυσικά υπόσχεται απόλυτη σταθερότητα στροφών και ανώτατη ησυχία λειτουργίας για την οποία η Dual στο CS 618Q δίνει τον καλύτερό της εαυτό!

Διαθέσιμο αρχές Νοεμβρίου, σε 3 φινιρίσματα και σε τιμή-σοκ για τον προβλεπόμενο ήχο του. Εξοπλισμένο εργοστασιακά και με το δικό του ενσωματωμένο phono-stage όπως και την γνώριμη σε όλους μας κεφαλή Ortofon 2M Blue:
.
  € 999, – € (σε μαύρο ματ φινίρισμα), 1.099, – € (σε μαύρο ‘piano-black’ γυαλιστερό φινίρισμα) και  1.099, – € (σε φινίρισμα σκούρας καρυδιάς)


Αντιπροσωπεία – Ακροάσεις- Προπαραγγελίες:

 

About HiEndNews

Exclusive VIP EAR
x

Check Also

40 Years of Cyrus Audio, made in Great Britain !

H Cyrus Audio UK συγκαταλέγεται στις ιστορικές εταιρίες της υψηλής ηχητικής home audio πιστότητας. Με ...

Heaven’s Audio: New Store & Hi-Fi/High-End Showroom at Ilion !

Καλώς ήλθατε στη νέα εποχή της Heaven Audio! Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας καλωσορίσουμε στο νέο ...

Ludic Audio model Silenos Hybrid Carbon Speaker Cable [Review].

Ludic Audio model Silenos Hybrid Carbon Speaker Cable Δοκιμή υβριδικού καλωδίου ηχείων της Ludic Audio. ...