Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
Orpheus VIP 1

d-EXPO-2021: AKOUSTIKI KRITIS Showroom !

advertisers-banners-barcontact e-mail: abouthifi@gmail.com


 hiendnews.gr digital-EXPO 2021 Showroom PresentationΗ εταιρία Ακουστική Κρήτης ιδρύθηκε το 2008 με έδρα τα Χανία από έμπειρους επαγγελματίες στο τομέα του Ήχου και του Φωτισμού. Στόχος της εταιρίας είναι η άψογη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων επαγγελματικού και οικιακού ήχου & εικόνας ακόμα και στους πιο απαιτητικούς του είδους. Αντιπροσωπεύει στην Ελληνική Αγορά τις εταιρίες: DUAL PHONO, THIVAN LABS, LUDIC,  ALIANTE , QUADRAL LOUDSPEAKERS, PERPETUUM EBNER, LYRIC, NORTH STAR DESIGN, OPUS 3 RECORDS, STS DIGITAL, AEC CONNECTORS.

Από το 2009 εισάγει στην Ελληνική Αγορά τη θρυλική στον χώρο των πικ-απ Dual Phono, με έδρα το St. Georgen στη Δυτική Γερμάνια.

Από το 2016 αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά τα χειροποίητα High End πικ-απ PERPETUUM EBNER της Γερμανικής εταιρείας WE AUDIO.

Παράλληλα δημιουργείται το Υποκατάστημά της Ακουστικής Κρήτης στην Αθήνα (στην περιοχή της Α. Γλυφάδας). Εκεί φιλοξενείται ο εκθεσιακός χώρος στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε με την άνεσή σας και σε πραγματικά οικιακό περιβάλλον τα προϊόντα όλων των εταιριών. Επίσης στο υποκατάστημα βρίσκεται ένα πλήρες εξοπλισμένο service για την συντήρηση και επισκευή των συσκευών σας από εξειδικευμένους τεχνικούς με γνήσια ανταλλακτικά σε πραγματικά προσιτές τιμές. Τέλος, από εκεί ξεκινά η διανομή προς την υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο!

Την τιμητική τους έχουν στην έκθεση και στους χώρους της Ακουστικής Κρήτης τα πασίγνωστα πικάπ της DUAL. Πολλά από τα νέα μοντέλα (του 2021) κατέφθασαν, ανάμεσά τους τα DUAL 418 , 518 και 618Q direct-drive (της φωτογραφίας) εξοπλισμένα με κεφαλές Ortofon και ενσωματωμένο phono-stage. Θα τα ζήσετε παρέα με πλήθος ενισχυτών και ηχείων λαμβάνοντας καθαρά το σημερινό αναλογικό ηχητικό απόσταγμα της εταιρίας.

Στις αίθουσες της αντιπροσωπείας κατοικοεδρεύει και ότι ανώτερο έχει να επιδείξει η Γερμανική DUAL: Το πικάπ αναφοράς μοντέλο Primus Maximus, κορυφαίο σε όλα του τα σημεία. Μια συλλεκτική έκδοση σε πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών ανά τον κόσμο. Απευθύνεται σε εκείνους που μπορούν να διαθέσουν το αντίτιμο, επενδύοντας στην διαχρονική αξία του και κατακτώντας ως συνέπεια μεγάλες ηχητικές απολαύσεις.

Οι εκπληκτικές higher-end προτάσεις της σημερινής Perpetuum Ebner βρίσκονται σε συνεχή περιστροφή και σας περιμένουν. Το μοντέλο 1010 συγκεκριμένα, ενθουσίασε προσφάτως τον αρθρογράφο μας κ. Θ.Μωραϊτη φορώντας (κατά την δοκιμή μας) κεφαλή της νεόφερτης στην Ακουστική Κρήτης “Skyanalog”.

Μόλις κατέφθασαν από το Βιετνάμ οι υλοποιήσεις της Thivan Labs. Λαμπάτοι ενισχυτές Single Ended Triode και τάξης Α push-pull , προενισχυτές και phono-stages, ηχεία δαπέδου τύπου κόρνας ή ανοικτής μπάφλας μεταξύ άλλων δημιουργιών. Ήχος ανώτερης αισθητικής σε τιμές πάντα λογικές.

Στο Showroom θα απολαύσετε ηχεία-μεγαθήρια της Thivan Labs όπου αποδίδουν ονειρικά με λίγα και καλά λαμπάτα (ίσως) watts !

Ακόμη, στην συλλογή της Thivan Labs, διάφορα μοντέλα ηχείων δαπέδου ανοικτής μπάφλας.

Δεν θα έλλειπαν ποτέ από τους εκθεσιακούς χώρους της αντιπροσωπείας τα ηχεία της Γερμανικής Quadral, σε διάφορες μικρές και μεγάλες εκδόσεις. Από τους μοναδικούς Τιτάνες (μοντέλο Aurum Titan στην φωτό) να βρίσκονται στον χώρο και να μας εκστασιάζουν με το άριστο χαμηλό και τα ρεαλιστικά δυναμικά μέτωπα εως τα οικονομικότερα δίδρομα βάσης που διαπρέπουν για την συνοχή και την ευγένεια του ήχου τους, η Quadral έχει να δώσει πολλά στο σήμερα.

Η Ιταλική φινέτσα των ψηφιακών πηγών και μετατροπέων (DAC) της North Star Design είναι ευρύτερα γνωστή στους κύκλους του high-fidelity & high-end audio. Μπορούν και επικοινωνούν την μουσική με τέτοια εσωτερικότητα και διαφάνεια στα ζητούμενα χρήματα κάθε επιλογής/μοντέλου,  ξεπερνώντας τον εαυτό τους. Μια σταθερή αξία των showrooms στην Ακουστική Κρήτης, τόσο για όσους αρέσκονται σε υψηλής ανάλυσης DSD/Hi-Res ηχογραφήσεις όσο φυσικά και για τα απλούστερα cd-format.

Μια ακόμη φετινή επιλογή – ντεμπούτο, οι κεφαλές κινητού πηνίου Skyanalog. Εξαιρετικές επιδόσεις στα χρήματα. Ήχος με πρωτοκλασάτη ροή & λεπτομέρεια σε όλο το φάσμα. Ακούστε τις προσεκτικά.

H LUDIC Audio ήρθε μόλις στο γκρουπ προϊόντων της εταιρίας και προσφέρει αξεσουάρ για πικάπ, καλωδιώσεις και racks σε τιμές τόσο χαμηλές που θα σας ιντριγκάρουν !

Φίλτρα ρεύματος από την LUDIC Audio – πιο συγκεκριμένα εδώ, το μοντέλο Heimdall καλείται να αναλάβει το έργο του καθαρισμού των θορύβων επιτυχώς, με τιμή κάτω των διακοσίων ευρώ !

Η αξία του κλασσικού επιβεβαιώνεται στα Ιταλικά ηχεία της Alliante. Και αυτά βρίσκονται προς ακρόαση στις αίθουσες της Ακουστικής Κρήτης.

STS ANALOG & Opus 3: Αναλογικές μαγνητικές ταινίες των εταιριών Opus 3 και STS Digital για όσους μουσικόφιλους θέλουν να έρθουν όσο πιο κοντά γίνεται πίσω στον χώρο και στον χρόνο. Πιο κοντά στους μουσικούς, στο πραγματικό γεγονός ! Αναλογικές ηχογραφήσεις κορυφαίας ποιότητας για κατόχους μαγνητόφωνων R2R. H Ακουστική Κρήτης γνωρίζει καλά το θέμα και υποστηρίζει. Και στα ψηφιακά και στις ταινίες της Opus 3 & STS τα μουσικά δρώμενα καταγράφονται κατά κανόνα από άμεση μετεγγραφή του αναλογικού μάστερ στην ταινία ή αρχείο digital που διατίθεται προς πώληση. Πάνω από πενήντα τίτλους στην διάθεσή σας, άκρως συλλεκτικοί στο σύνολό τους !

Κυρίως λαμπάτες προτάσεις στη σημερινή γκάμα της περιλαμβάνει και η Lyric Audio, όπου δίνει επίσης το παρόν με λυχνίες έξοδου ΚΤ120/ΚΤ150 και τις πλέον πρόσφατες ΚΤ170. Σε διάθεση προς ακρόαση μοντέλα των ολοκληρωμένων ενισχυτών της.

About HiEndNews

Orpheus VIP 1
x

Check Also

HIGH-END EXPO: Munich’s Audio MOC 2022 (+HiFi Deluxe) [Part Six]

“The HIGH END, the internationally renowned audio exhibition, is the undisputed leader when it comes ...

HIGH-END EXPO: Munich’s Audio MOC 2022 (+HiFi Deluxe) [Part Five]

contact e-mail: abouthifi@gmail.com “The HIGH END, the internationally renowned audio exhibition, is the undisputed leader ...

HIGH-END EXPO: Munich’s Audio MOC 2022 (+HiFi Deluxe) [Part Four]

“The HIGH END, the internationally renowned audio exhibition, is the undisputed leader when it comes ...