Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
Fruit One Neotech Audio Cables

Coming Up……. !

advertisers-banners-barcontact e-mail: abouthifi@gmail.com


Coming Up ….. !

Το ποδαρικό τους στο e-magazine hiendnews.gr ετοιμάζονται να κάνουν πολλά προϊόντα αξιώσεων highest fidelity & high-end audio. Μια πρόγευση για το τι ακολουθεί το επόμενο διάστημα και με το νέο έτος !

Audiolab UK series 6000 (6000A ολοκληρωμένος ενισχυτής & 6000N streamer).

Η Audiolab από την Βρετανία δίνει τον παλμό, δίνει ξανά έντονο το παρόν στην χώρα μας. Τόσο ο ολοκληρωμένος ενισχυτής σειράς 6000 όσο και ο προσιτός steamer της, μοντέλο 6000N βρίσκονται τις γιορτές στο ‘on’ και στα racks μας. Εν πρώτοις μας δίνουν λεπτομερή ήχο και άριστη ανάλυση, τρισδιάστατη εικόνα μα και μια μεγάλη παλλόμενη σκηνή. Το σύνολο αυτό προσφέρει άριστες επιδόσεις ανάμεσα στις πιο οικονομικές προτάσεις του σήμερα, με ψηφιακή πηγή όπως και προενίσχυση κεφαλής πικάπ (στον ολοκληρωμένο) που αξίζουν πολλά και το εγγυόμαστε.

Nagaoka MP-150 κεφαλή κινητού μαγνήτη.

Το κομβικό σημείο της Nagaoka στις κεφαλές κινητού μαγνήτη υψηλών επιδόσεων. Για πολλούς, μια επιλογή “exit-level” που προσφέρει υπέροχο χαμηλό, ουδετερότητα και εξαιρετική εξαγωγή λεπτομέρειας από τα αυλάκια των βινυλίων σας όπως και μια αναγνωρίσιμη, εθιστική μουσικότητα. Βρέθηκε κοντά μας και παραμένει για να περάσει σύντομα από τις δοκιμές μας. Απευθύνεται και προτείνεται επίσης εγκάρδια σε όσους κατόχους παλαιοτέρων μοντέλων πικάπ όπου χρειάζονται μια σοβαρή ηχητική ανανέωση-αναβάθμιση χωρίς να κοστίσει πολλά.

Sumiko Songbird – (high output MC) υψηλοέξοδη κεφαλή κινητού πηνίου.

Από την νέα γκάμα της Sumiko, η κεφαλή κινητού πηνίου Songbird των χιλίων ευρώ περνά στην λίστα επερχόμενων δοκιμών. Η δεύτερη που θα χτυπήσει την πόρτα μας, μετά την μαγευτική, οικονομικότερη και επίσης νέα Moonstone (κινητού μαγνήτη). Τα πράγματα σοβαρεύουν και η υψηλοέξοδη αυτή κεφαλή θα συνεργαστεί ιδανικά με πολλούς προενισχυτές phono σηματοδοτώντας μια νέα εποχή επιδόσεων για την ξακουστή Sumiko στην κατηγορία της. Αναμένεται από το νέο έτος!

Metronome Audio – Classica Series.

Σαρώνοντας τις βραβεύσεις και κορυφαίες βαθμολογήσεις σε όλο τον κόσμο, η εξωτική Γαλλική Metronome διαθέτει δυο ψηφιακά έργα τέχνης, αυτά της σειράς Classica: Το υβριδικό Le Player 3+ και το μοναδικής αισθητικής ήχου Le Dac. Έπειτα από την προ μηνών video-συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Jean M. Clauzel και αναρτήθηκε στο youtube κανάλι του hiendnews.gr (βρίσκεται και στην περιοχή Presentation & Events του e-magazine), το ψηφιακό και προσιτό για τα δεδομένα της κλάσης του Le Dac μπήκε στο στόχαστρό μας. Tόσο για την απίθανη αίσθηση ρεαλισμού, αναλογικής προσέγγισης και ηχοχρωμάτων που το χαρακτηρίζει -ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμής- όσο και για την βελούδινη και ορθάνοικτη μεσαία και υψηλή του περιοχή. Αναμένεται προς παραλαβή μας και τον Ιανουάριο όλα δείχνουν πως θα μας κρατάει άγρυπνους έως αργά.

Shunyata Research ETHERNET audiophile ψηφιακά καλώδια.

Δεν απευθύνονται σε αυτούς που διαθέτουν κάτι εισαγωγικό σε streamer ή στήνουν κάποιο οικονομικό high-fidelity net-served / streaming ψηφιακό σύνολο. Εδώ μιλάμε για μια αποκάλυψη, καλώδια Ethernet που θα αποδείξουν την συμβολή και ανωτερότητά τους στον ήχο ενός high-end streamer και θα κοιτάξουν στα μάτια όσους αμφιβάλουν ή και χλευάζουν την ύπαρξη μεγάλων διαφορών στο ακουστικό φάσμα στα ψηφιακά καλώδια.

The digital world and word from LINN UK ! Δείγματα ψηφιακής γραφής της ιστορικής εταιρίας.

Η αειθαλής θρυλική LINN του ‘πλανήτη’ των αναλογικών συνεχίζει ακάθεκτη την παράδοση και στα ψηφιακά. Δε σας κρύβουμε ότι έχουμε βιώσει εδώ και δεκαετίες την μοναδική εμπειρία ακρόασης και χρήσης που προσφέρουν οι αναλογικές πηγές της, ενώ το ψηφιακό ραντεβού έχει κανονισθεί αρχές νέου έτους! Η χαρά μας μεγάλη, διότι όχι μόνο από το όνομα αλλά και από το επίπεδο κατασκευαστικής τελειότητας αναμένουμε πάρα πολλά.

Ideon Audio from Greece: Το ‘απόλυτο’ και στα streaming & web digital audio services.

Οι Έλληνες σχεδιαστές ψηφιακών της Ideon Audio, με μεγάλη υπερηφάνεια για την χώρα μας, διαβάζουν την μια μετά την άλλη θριαμβευτική δοκιμή των μοντέλων τους ‘Absolute DAC’ και ‘3R Blackstar USB Filter’ στον παγκόσμιο τύπο. Ακολουθεί και το νέο τους ‘απόλυτο’ Streamer, έπειτα από την πρόσφατη συνέντευξη που μας παραχώρησαν, το οποίο και βρίσκεται από τώρα στους χώρους ακροάσεών μας. Μιλάμε για ένα ultra-end Streamer το οποίο κατά την πάγια τακτική της εταιρίας έχει σχεδιαστεί με πρωτόγνωρο μεράκι και τελειοποιηθεί ύστερα από ατελείωτες ώρες ακροάσεων.

RT Audio Design new phono stage.  Οι γείτονες επιστρέφουν ηχηρά με νέο προενισχυτή κεφαλών MM/MC.

Η Βουλγάρικη RT Audio Design μας έχει εκπλήξει στο παρελθόν τόσο με τους απίθανους τρανζιστοράτους τελικούς της ενισχυτές (σε τάξη Α και λιγοστά watt) που μας θύμισαν έντονα τριοδικούς single ended λαμπάτους, όσο και με τα ψηφιακά της (τροφοδοσίας από μπαταρία) προσιτά μοντέλα. Το σχεδιαστικό δίδυμο Ratzov & Tsekov ξαναχτυπά την πόρτα μας και αυτή την φορά μας ορίζει στο πρόγραμμα ακροάσεων το νέο τους phono-stage MM/MC.

Audio Physic LUNA subwoofer – Ενεργό υπογούφερ υψηλών απαιτήσεων… στα χαμηλά !

Από τις σελίδες μας θα κάνει ποδαρικό και το πρώτο higher-end υπογούφερ, κάτι που στο hiendnews δεν έτυχε να φιλοξενήσουμε τα τελευταία χρόνια. Ως επιλογή μας, δείχνουμε το Luna της Γερμανικής κορυφαίας Audio Physic. Μια ενεργή πρόταση, σε καμπίνα με ενισχυτή ισχύος 120 watt και μονάδα χαμηλών 25 εκατοστών που θα ξεκλειδώσει ότι κυριολεκτικά χάνεται στις χαμηλές συχνότητες, τόσο σε όγκο-παρουσία όσο και λεπτομέρεια. Παίρνει και αυτό την σειρά του και τον χώρο του!

….και δεν τελειώσαμε εδώ για το προσεχές! Το μουσικό μας πρόγραμμα θα συνοδεύσει και μια εκτεταμένη παρουσίαση αξεσουάρ, ειδών βελτίωσης ήχου και καθαρισμού κεφαλών/βινυλίων για τους φανατικούς των πικάπ όπως και ότι νεότερο αξίζει να μάθετε! Από το hiendnews.gr και τον κόσμο της μουσικής, Καλές Εορτές και ένα Ευτυχές Νέο Έτος γεμάτο νότες !

 

 

About HiEndNews

50 Cambridge Audio
x

Check Also

Pro-Ject Audio announce The Amp-Box S3 !

Η Pro-Ject Audio, δραστήρια όσο ελάχιστοι κατασκευαστές στον ευρύτατο χώρο του higher-fidelty home audio (και ...

Revox Studiomaster T700 Turntable -Black Edition- !

Η περίφημη και ιστορική REVOX επιστρέφει στο αναλογικό στερέωμα με ένα πικάπ-πανδαισία, το μοντέλο Studiomaster ...

Esthetica Audio & Video Furniture – at Exclusive Audio !

Επιτέλους, εξαιρετικής ποιότητας audiophile racks σε τιμή τόσο προσιτή που πράγματι δεν φαντάζεστε! Η Esthetica ...