Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
Orpheus 1

Audio Physic’s Brand New Spark Speakers !

The brand new Spark model by Audio Physic !

Με εξαιρετικά δυναμικό ήχο και εντυπωσιακό μέγεθος σκηνής, η Audio Physic επιστρέφει και παραδίδει το ολοκαίνουργιο μοντέλο Spark βάσης για ποδαρικό στο νέο έτος! Tο νέο τρίδρομο αυτό ηχείο σχεδιάστηκε με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απόδοση του φυσικού μεγέθους των μουσικών και μιας τρισδιάστατης σκηνής με άριστη εικόνα στο βάθος και πλάτος της. Φέροντας -φυσικά για όσους γνωρίζουν & συνεκτιμούν- την τεράστια εγγύηση της υπογραφής και εμπειρίας της φίρμας.

Η κομψή, μινιμαλιστική και βελτιστοποιημένη καμπίνα του προσφέρει μεγάλη ελευθερία στην τοποθέτηση χωρίς συμβιβασμούς στην ακουστική απόδοση. Το αποτέλεσμα είναι μια συναρπαστική εμπειρία ακρόασης ακόμα και στα πιο απαιτητικά δωμάτια. Η ευαισθησία του μετριέται στα 88 dB και η αντίστασή του στα 4Ω, το βάρος του ανέρχεται κοντά στα 18 κιλά.

Στο νέο Spark εφαρμόζεται η τεχνολογία Audio Physic PowerTrain, γνωστή από το κορυφαίο Audio Physic μοντέλο Cardeas. Βασικό συστατικό αυτής της τεχνολογίας είναι η custom σχεδίαση της μονάδας μεσαίας περιοχής HHCM SL, η οποία επωφελείται στο έπακρο την κινητική ενέργεια με ισχυρό και αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς το παραμικρό σημάδι κόπωσης και παραμόρφωσης κατά την ακρόαση. Το Spark επιτυγχάνει ανάλυση που ήταν άγνωστη στο παρελθόν για τα ηχεία της κατηγορίας του. Διαθέτει επίσης ένα καινοτόμο σύστημα γούφερ με την τεχνολογία Dual Surround της Audio Physic, επτά ιντσών.

Tweeter: 1 1.5″ HHCT III, Midrange: 1 x 5.0″ HHCM SL, Woofer 1x 7″

Επιπλέον, το νέο Spark υιοθετεί και άλλες σχεδιαστικές αρετές του ultra high-end μοντέλου Cardeas: εκτός από τον νέα μονάδα μεσαίων συχνοτήτων, πείθει με την αποδεδειγμένη τεχνολογία περιβλήματος πολλαπλών σάντουιτς της καμπίνας του, μια κατασκευή υψηλής τεχνολογίας σε μορφή κηρήθρας στο εσωτερικό αυτής, κορυφαίους ηχητικά πυκνωτές στο crossover προς την διαδρομή με το τουίτερ και φυσικά εξαιρετικά επεξεργασμένα υλικά – από τα βύσματα (διπλοκαλωδίωσης) μέχρι τις εσωτερικές καλωδιώσεις και τα στεφάνια των μονάδων.

Μαζί έρχεται και η νέα βάση ηχείων Sherpa M που προτείνεται ιδανικά. Προσφέρει στο νέο Spark τέλεια στήριξη, αλλά επίσης αποσυνδέει με εξαιρετικό τρόπο το ηχείο από το έδαφος χάρη στα ειδικά πόδια (VCF). Η βάση ηχείων Sherpa M είναι ιδανική για όλα τα ηχεία ραφιού βάρους έως 20 κιλά και διατίθεται και μεμονωμένα .

Αντιπροσωπεία Audio Physic:

 

Διάθεση – Ακροάσεις :




About HiEndNews

HXODOMI JADIS vip top 2
x

Check Also

40 Years of Cyrus Audio, made in Great Britain !

H Cyrus Audio UK συγκαταλέγεται στις ιστορικές εταιρίες της υψηλής ηχητικής home audio πιστότητας. Με ...

Heaven’s Audio: New Store & Hi-Fi/High-End Showroom at Ilion !

Καλώς ήλθατε στη νέα εποχή της Heaven Audio! Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας καλωσορίσουμε στο νέο ...

Ludic Audio model Silenos Hybrid Carbon Speaker Cable [Review].

Ludic Audio model Silenos Hybrid Carbon Speaker Cable Δοκιμή υβριδικού καλωδίου ηχείων της Ludic Audio. ...