Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
Exclusive EAT VIP

September Follow Up…..

advertisers-banners-bar


telluriumQ-1180X180-banner


banner

Follow Up…

Ένας Σεπτέμβρης γεμάτος νέα, παρουσιάσεις και δοκιμές όπου βρίσκονται στα σκαριά και σύντομα θα δουν το φως της οθόνης! Η ψηφιακή μας πένα έχει πιάσει φωτιά, με νέους συνεργάτες όσο ευρύτερα και συνεργασίες – ιδέες. Κυνηγώντας τον καλό, καλύτερο και άριστο ήχο ώστε η κατανόηση και απόλαυση της μουσικής να γίνει συγκίνηση και αναπόσπαστη,καθημερινή ευχαρίστηση. Βρισκόμαστε, λοιπόν, γεμάτοι προϊόντα κάθε τάξης τιμής και στόχευσης. Με μια απαραιτήτως καλή χημεία μεταξύ τους για την οποία θα κληθείτε φυσικά και εσείς να αναζητήσετε εμπιστευόμενοι τα ακουστικά αισθητήριά σας, το δικό μας ενδιαφέρον δεν σταματά ποτέ. Ιδίως όταν τα τελευταία χρόνια έχουμε προϊόντα τόσο αξιόλογα σε κάθε κατηγορία και κλάση, τα οποία αν και όποτε σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και προχωρήσετε σε μια ακρόαση, ευχόμαστε να επαληθεύσετε και τα εδώ γραφόμενα. Κάνουμε τα πάντα για να ανιχνεύσουμε όσο μπορούμε, στο σύντομο χρονικό μιας δοκιμής, τα χαρακτηριστικά εκείνα όπου «ψυχογραφούν» τις άψυχες ηχητικές συσκευές που καλούνται να αποδώσουν συναισθήματα, ρεαλισμό και τα μουσικά θέματα εγγραφών στον χρόνο όσο καλύτερα και ολογραφικά γίνεται. Θέτοντας ως σταθερό ζητούμενο το κατά το δυνατόν πιο φυσικό και καθηλωτικό αποτέλεσμα να λαμβάνει χώρα στο σαλόνι μας.

Σύντομα κοντά μας στις δοκιμές & παρουσιάσεις:

 

CocktailAudio X14 & Nordost Cables & Triangle Speakers: Μια πρόταση all-in-one της cocktail Audio, το X14 που με τα κατάλληλα συνοδά αλλάζει τα δεδομένα. Μέσα Αυγούστου, μας παραδόθηκε μαζί με καλωδιώσεις της Nordost και ηχεία της Γαλλικής Triangle. Έως αυτές τις ώρες, ανατρέπει στους χώρους μας κάθε τετριμμένη έκφραση που αφορά ‘κουτάκια’ ενισχυτή των τριάντα watt σε τάξη Δ και digital converter-streamer. Μας κλέβει την καρδιά, με τον δυναμικό και γεμάτο σε σώμα ήχο. Μας βάζει με το ‘έτσι θέλω’ να ακούμε δυνατά και να εισπράττουμε μεγάλη σκηνή με παλμό, λεπτομέρεια και όγκο.

Fezz Audio Gratia MM / MC phono stage: Η ηχητική νιρβάνα στην κατηγορία (<700,- €) προενισχυτών moving magnet & moving coil έρχεται από την Πολωνική Fezz Audio. Μας εκπλήσσει με κάθε κεφαλή, κάθε δίσκο, κάθε ώρα που του αφιερώνουμε. Προσπαθούμε να το γνωρίσουμε με όσες περισσότερες κεφαλές ανεξαρτήτως τιμής, πριν ολοκληρώσουμε την δοκιμή μας. Μια μεγάλη, παλλόμενη σκηνή ανοίγει συνεπώς μπροστά μας μεταμορφώνοντας ακόμα και τις πιο οικονομικές κεφαλές σε κάτι ανεπανάληπτα εθιστικό και μουσικό, χάρη και στα Burson Supreme V5i op-amps όπου φορά. Η υγρασία και παρουσία στις φωνές μας έκανε να αναθεωρήσουμε τις ικανότητες πολλών γνώριμων mm & mc, κυρίως μεσαίου προς χαμηλού κόστους.

Dynavox ET-100 power amplifier + TPR-3 Tube Preamplifier with phono + P-300 turntable: Πόσο επιτυχημένο και πραγματικά προσοδοφόρο μπορεί να αποδειχθεί ένα σετάκι λαμπάτου προενισχυτή με phono stage και τελικού των τριάντα watts; Σε αυτό το πακέτο τίποτα στον ήχο δεν ακούγεται ως ‘μικρή’ υπόθεση. Μια σίγουρη λύση με σοκαριστικά χαμηλή τιμή, κάτω των εξακοσίων ευρώ, βρίσκεται στο στάδιο δοκιμής. Προσθέτουμε και το πικαπ της Dynavox με ενσωματωμένο προενισχυτή κεφαλής και εκεί το value-for-money τείνει να γράψει ιστορία.

The Club-27 Kurt MKII : Μας ήρθε σε μορφή kit και θα παρουσιαστεί σε δύο μέρη. Ένα πολλά υποσχόμενο project από την Ολλανδία, στην signature κορυφαία εκδοσή του. Εύκολο στην οδήγηση, με tweeter τύπου κόρνας και crossoverless δεκάϊντση μονάδα χαμηλών, θα σας στοιχίσει περί τις τρεις χιλιάδες ευρώ αναλόγως την επιλογή ξύλων και φινιρίσματος. Για να ακούσουμε… έναν ιδανικό σύντροφο ενισχυτών, όσων προσφέρουν τα λίγα εκείνα αλλά μαγικά watts!

RT Audio Design Hi-Res USB DAC Orpheus: Digital to Analog μετατροπέας με τροφοδοσία μπαταρίας. Ένα μουσικό διαμάντι με τιμή χιλίων τριακοσίων ευρώ. Η συνταγή, όχι η υποταγή στις τρέχουσες τάσεις και chipsets, είναι που κάνει εδώ την μεγάλη διαφορά. Βελούδινες και αέρινες μεσαίες και υψηλές, μεγάλη εικόνα και ροή που δεν θυμίζει ψηφιακό αυτής της κατηγορίας.

Musical Fidelity Roundtable S: Ακόμη μια έκπληξη από την πασίγνωστη εταιρία. Δεν χορταίνουμε να ακούμε το τρέχον ένα και μοναδικό πικαπ της, το Roundtable S. Πριν ολοκληρωθούν οι ακροάσεις θα σας δώσουμε μια ιδέα: τόσο η ισορροπία όσο και η σωστή κλίμακα μεγεθών χαρακτηρίζει όλο το φάσμα και την κρίσιμη μεσαία περιοχή, η οποία αποδίδεται με αξιοζήλευτη κλάση και υψηλό ρεαλισμό.

Shelter 201 MM: Από την τιμημένη Shelter, δοκιμάζουμε την εισαγωγική και μοναδική στην γκάμα της moving magnet κεφαλή, την 201 ΜΜ. Με την εμπειρία της Shelter, μια κινητού μαγνήτη των διακοσίων είκοσι ευρώ θέτει ψηλά τις προσδοκίες.

Musical Fidelity MX-VYNL: Στα καλύτερα τρία phono stages (εως χίλια ευρώ) τα οποία σθεναρά προτείνουμε, συγκαταλέγεται και το MX-VYNL. Το γνωρίσαμε αρχές Σεπτέμβρη και το σίγουρο είναι πως θα συντροφεύσει αρκετές αξιόλογες κεφαλές βγάζοντας προς τα έξω τον ανώτερο δυνατό εαυτό τους. Αψεγάδιαστο στα χρήματα, συγκρίνεται με πολύ ακριβότερα προενισχυτικά κεφαλών πικάπ.  Κατα τα φαινόμενα και όσα μέχρι στιγμής ακούμε, εκτοπίζει πολλά από αυτά. Φυσικά, στην λίστα των επερχόμενων δοκιμών.

About HiEndNews

A PLUS VIP
x

Check Also

New Reed Tonearm model ‘1H’ at Chameleon Audio !

Ο νέος βραχίονας 1H της κορυφαίας στα αναλογικά Reed είναι εδώ, στην Chameleon Audio. Με ...

26 September: The Record Store Day 2020! Analogue Corner offers -30%

Record Store Day 2020: Analogue Corner: -30% Στις 26 Σεπτεμβρίου παίρνουμε μέρος στη μεγάλη γιορτή ...

Chameleon Audio is back and all-tubed !

Όλα δείχνουν ότι η φθινοπωρινή σεζόν που ακολουθεί μας κρατά μεγάλες εκπλήξεις και πολλά αναδυόμενα ...