Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
IDEON VIP 1

Orpheus Audio Group: EISA 2020-2021 Awards Offers !

advertisers-banners-bar



telluriumQ-1180X180-banner










H Orpheus Audio μιλά στις καρδιές των φίλων του ήχου υψηλής πιστότητας εδώ και τρεις δεκαετίες. Στις μέρες μας και έχοντας την ιδανική πρόσκληση για όλους, έχει και τον επιπλέον λόγο να μας κάνει χαρούμενους. Φέτος, είναι η χρονιά της Orpheus Audio, μιας που όχι δύο ή πέντε αλλά δέκα (!) συνολικά προϊόντα ήχου που εκπροσωπεί και διαθέτει πάντα έτοιμα προς ακρόαση κέρδισαν το πολυπόθητο βραβείο EISA 2020-2021 ! Για τους φίλους του ποιοτικού ήχου, τα φετινά βραβευμένα προσφέρονται σε πολύ περιορισμένο διάστημα με έκπτωση 20%. Συναντήστε τα, γνωρίστε τα σε όλα τα καταστήματα-συνεργάτες της αντιπροσωπείας και διαπιστώστε οι ίδιοι τα ηχητικά κάλλη τους. Υπηρετώντας το high fidelity και high end τριάντα χρόνια, η Orpheus Audio σας παρουσιάζει μέσω του e-περιοδικού μας τα κορυφαία αυτά ηχητικά. Οι προσδοκίες μας ούτως ή άλλως είχαν φτάσει σε νέα ύψη και λαμβάνοντας τον ήχο αυτών των βραβευμένων προτάσεων συνυπογράφουμε ως κορυφές στην κατηγορία τους.

η επίδειξη των EISA Awarded 2020-2021 προϊόντων της Orpheus Group πραγματώθηκε στην έδρα της:

 

Studio DIAPASON

“EISA Awarded 2020-2021 Audio Products στην Orpheus Audio και στα showrooms των συνεργατών – καταστημάτων της ! Triangle Speakers Borea Line, Primare phono-stage, System Audio Wireless speakers, Pro-Ject turntable & LP Cleaning !”

«Είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρεθεί ηχείο στα χίλια ευρώ το οποίο να διαθέτει όλα τα καλά στοιχεία του Borea BR08 της  Γαλλικής Triangle. Προσωπικά, έως τώρα, θεωρώ πως είναι και το πολύδρομο δαπέδου που ξεπέρασε ακόμη και την τρέχουσα επόμενη σειρά της ίδιας, Triangle Esprit-line, σε σημεία. O χαρακτήρας του σταθερά ευγενικός,  παράλληλα πληθωρικός και αέρινος. Tα Borea αντλούν το όλο συναίσθημα της μουσικής όταν βρουν έναν αξιόλογο ενισχυτή και αντιστοίχως μια ικανή πηγή. Προσφέρουν μεγάλο ήχο, άρα πληρότητα σωμάτων σε όλες διαβαθμίσεις στάθμης του ολοκληρωμένου Primare I15 της δοκιμής μας και πρωτίστως καθαρότητα από άκρο σε άκρο. Δε λείπει η ισορροπία σε όλα τα ακούσματα.» – hiendnews.gr, 2020

Η Γαλλική και πολυβραβευμένη εδώ και δεκαετίες Triangle εκτόξευσε σε νέα ύψη το λεγόμενο ‘value for money’ στην κατηγορία ηχείων δαπέδου & βάσης με την EISA Awarded 2020-2021 “Borea” σειρά της. Τα ηχεία αυτά ξεχωρίζουν από τα πρώτα λεπτά για την πληρότητα, σώμα και ομοιογένεια του ήχου τους. Σε πανέμορφα κλασσικά φινιρίσματα ξύλου που δένουν με όλους τους χώρους και εφόσον κινήστε στην κατηγορία τιμής από 350,-€ έως 1200,-€ το βραβείο τους θα σας συνοδεύει στα μουσικά προγράμματα ως επισφράγιση της αξίας τους.

Εδώ βλέπουμε τα τρία ηχεία δαπέδου της Borea Line by Triangle. Ολόκληρη η σειρά, έξι συνολικά μοντέλα, κατέκτησαν τα φετινά EISA βραβεία. O ήχος που συνδυαστικά με τα ενισχυτικά της Primare όπου έχουν και αυτά βραβευθεί σε προηγούμενες χρονιές και εκπροσωπεί η Orpheus Audio, αποτιμήθηκε ιδιαίτερα ανοικτός και αέρινος, με μεγάλη εικόνα και ακρίβεια περιγραφής χωρίς σκληράδες που ανεβάζει πολύ τον πήχη στην κατηγορία τους.

Το κεντρικό ηχείο της σειράς Borea by Triangle.

“Τολμούμε να πούμε πως σε άμεση σύγκριση με τα Rega P1 & P2 πικάπ που διαθέτουμε, το Pro-Ject T1 (SB) κατατάσσεται σε μια κυριολεκτικά άλλη, επόμενη κλάση, τόσο κατασκευαστικά όσο και -κυρίως- ηχητικά. Παρότι φορά μια οικονομική κεφαλή ortofon (5e) κατάφερε να ανεβάσει τις επιδόσεις του πιο πέρα από τα πλαίσια της τιμής του. «Ξέρει» τι πρέπει στην rock, jazz αλλά και κλασσική μουσική παραθέτοντας μια τρισδιάστατη και γεμάτη πληροφόρηση σκηνή που σε κάνει να απορείς, σε άμεση σχέση με τον κοντινό ανταγωνισμό αλλά και αρκετά πιο πέρα. Προβλέψαμε με την δοκιμή μας, το προηγούμενο διάστημα, το οτι θα κέρδιζε σύντομα κάποιο βραβείο… μιας που δίπλα του και κάτω των πεντακοσίων ευρώ δεν βρίσκουμε κυριολεκτικά αντίπαλο! ” – hiendnews.gr, 2020

H Pro-Ject σχεδιάζει και παράγει πικάπ & βραχίονες εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. Ξεκινώντας με το Pro-Ject 1 και έπειτα με την σειρά Debut, κέρδισε αναρίθμητες τιμητικές δοκιμές. Το Τ1 είναι το πρόσφατο δημιούργημά της, μαζί με το νέο Debut Carbon EVO που έρχεται τον Νοέμβρη επίσης στην χώρα μας. Αποτελούν δύο προτάσεις-φωτιά στην κατηγορία των πεντακοσίων και κάτω ευρώ. Επενδύστε στον ήχο τους άφοβα μιας που ο αξεπέραστος αναλογικός κόσμος των βινυλίων επέστρεψε, ανεπιστρεπτί.

Ακόμη ένα βραβείο EISA 2020-2021, αυτή την φορά στην κατηγορία των αξεσουάρ. Η επιμέλεια και καθαριότητα των βινυλίων είναι κάτι που αργά ή γρήγορα απασχολεί τους μουσικόφιλους. Η Pro-Ject έχει την πρόταση της χρονιάς, με το άριστο ‘πλυντήριο’ δίσκων μοντέλο VC-E των 449,-€.

To Pro-Ject VC-E είναι μια προσιτή και ικανότατη συσκευή καθαρισμού βινυλίων. Κατασκευασμένη από αλουμίνιο και σχεδιασμένη με στόχο να ολοκληρώνει πλήρη περιστροφή LP μέσα σε μόλις δύο δευτερόλεπτα, κοινώς τρείς φορές πιο γρήγορα από ένα κλασσικό πλυντήριο δίσκων, σας κάνει την ζωή εύκολη. Τα κέρδη από τα καθαρά αυλάκια των δίσκων σας εισπράττονται –φυσικά- άμεσα καθώς η Pro-Ject σε συνδυασμό του VC-E και του Wash-IT (υγρό καθαρισμού άνευ κάποιας αλκοόλης) δίνει μακροζωία τόσο στην δισκοθήκη σας όσο και στην κεφαλή του πικαπ σας, εκτός των του ήχου.

“Έχοντας να κάνουμε με ακόμη έναν νικητή φετινού βραβείου EISA μέσα από τον ηχητικό στόλο της Primare, όσον αφορά τους προενισχυτές κεφαλής πικάπ (κοινώς phono stage), σημειώνουμε την διαφορά με το τρανζιστοράτο μοντέλο R15. Εκ πρώτης, προσφέρει άριστη τονική ακρίβεια και έμφαση στην αναλυτική περιγραφή του χώρου των ηχογραφημάτων, όπως και μια ιδανική σχέση μεγέθους εικόνας – απόδοσης λεπτομερειών. Θα το συναντήσετε σε σύμπραξη με το πικαπ-κεφαλή της αρεσκείας σας στις εγκαταστάσεις της Orpheus Audio και των συνεργατών της. Σύντομα σε πλήρη δράση και στην περιοχή δοκιμών του hiendnews.gr e-magazine” hiendnews.gr

Δεν απορούμε για την Primare, μας έχει συνηθίσει στις βραβεύσεις με EISA. Έτσι και φέτος, ο ήχος του προενισχυτή κεφαλής πικάπ της σκαρφάλωσε στην χρυσή θέση. Τόσο για Moving Magnet όσο και για Moving Coil και με κόστος περι των χιλίων ευρώ, το phono-stage R15 MM/MC έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει με ζωντάνια και  σαφήνεια το ευαίσθητο σήμα από οποιαδήποτε κεφαλή και αν συνδυαστεί. Παρέχει επαρκές κέρδος για ενίσχυση του σήματος από σχεδόν οποιονδήποτε κινούμενου μαγνήτη ή κινούμενου πηνίου πρόταση και πολύ ευέλικτη ρύθμιση εισόδου που επιτρέπει την ιδανική σύμπραξη και συμβατότητα.

“Η Δανική εταιρία System Audio ακολούθησε μια απόλυτα λογική προσέγγιση με τα ηχεία Legend 5 silverback: είναι ενεργά, με έναν ενισχυτή για κάθε μονάδα μεγαφώνου και γίνονται ασύρματα όταν προστεθεί το πλήρες λειτουργιών Stereo Hub ή κάποιος πομπός άλλου κατασκευαστή. Στηρίζονται στην πλατφόρμα WiSA, που αποφεύγει τις παρεμβολές και φθάνει σε ανάλυση τα 24bit/192KHz και μπορούν να συνδεθούν με μια μεγάλη ποικιλία πηγών, από υπολογιστές μέχρι τηλεοράσεις. Διαθέτουν πολλές επιλογές ροής, υποστηρίζοντας το πρωτόκολλο DLNA/UpnP και τα GoogleCast, AirPlay και Bluetooth. Είναι μια ιδιαίτερα κομψή και καλόηχη λύση για μουσική χωρίς καλώδια.”

Ta ηχεία Legend 5 silverback της System Audio, ενεργά και wireless σας λύνουν εύκολα προβληματισμούς και θέματα χώρου. Γνωρίστε όλες τις δυνατότητς διασύνδεσης και αφεθείτε στην μουσική τους απόδοση, τόσο στο γραφείο ή στο σαλόνι σας, χωρίς επιπλέον βάρη και καλωδιώσεις. Μόνο στην Orpheus Audio, σε πλήρη επίδειξη.

Διάθεση – Ακροάσεις:

Η προσφορά -20 % για περιορισμένο διάστημα βρίσκεται σε ισχύ και σε όλα τα καταστήματα-συνεργάτες της Orpheus Audio.

Orpheus Audio

Heaven Audio – Orpheus Petroupolis

LyRe Audio – Orpheus Thessaloniki

About HiEndNews

Akoustiki Kritis 2
x

Check Also

Akoustiki Kritis – BLACK FRIDAY “DUAL ΠΙΚΑΠ ’23” !

  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ BLACK FRIDAY ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ & ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ...

BLACKBOX AV SHOW 2023 HIGHLIGHTS !

BLACKBOX AV SHOW 2023 – HIGHLIGHTS To BLACKBOX Audio Videο Show επέστρεψε και φέτος, δυνατό-ηχηρό-ποιοτικότερο ...

HXOS & EIKONA SHOW #HES 2023 – HIGHLIGHTS !

ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2023 – HIGHLIGHTS Είναι και φέτος μεγάλη μας χαρά που παρευρεθήκαμε ...