Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
LYRE VIP1

LyRe Audio, Heaven Audio & Orpheus Audio Group: Great, Used or x-Demo High-End Offers !

Προσφέροντας Χρυσές High-End Audio ευκαιρίες, η Orpheus Audio και τα καταστήματα διανομής της σε όλη την Ελλάδα διαθέτουν έναν τεράστιο ηχητικό θησαυρό από κομμάτια τρέχοντα ή προηγούμενων ετών, σε τιμές άπιαστες. Τα μοναδικά κομμάτια αυτά είναι στην πλειονότητα τους x-demo (επίδειξης) σε πολύ καλή / άριστη κατάσταση, ελεγμένα από τεχνικούς της αντιπροσωπείας. Αν αναζητείτε ήχο κορυφής …σε χαμηλές τιμές, ανατρέξετε στις προσφορές της Orpheus Audio και των συνεργατών της. Πολλές από αυτές, θα τις βρείτε σε αναρτήσεις στο e-magazine hiendnews.gr στην περιοχή ‘Used’ όπως και στις ιστοσελίδες της εταιρίας και συνεργατών. Επιλέξαμε τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη μερικές για εσάς:

Ένα Ιταλικό ηχητικό παράδειγμα στην κατηγορία των ολοκληρωμένων σε καθαρή τάξη Α parelleled-single ended ενισχυτών από την Unison Research. Σε μια άπιαστη προσφορά από την Heaven Audio by Orpheus, το κορυφαίο μοντέλο S9 από 8.000,-€ στις 4.950,-€ ως x-demo. (Heaven Audio)

Οι high-end καλωδιώσεις που άλλαξαν τα δεδομένα στον κόσμο των audiophiles, Nordost Valhalla ηχείων στα 2μ. σε υπεράριστη κατάσταση (χρήση επίδειξης) από 7.460,-€ στην προσφορά των 3.000,-€. Ένα και μοναδικό σετ.(Heaven Audio)

Symphonic Line rg2 reference mk4. Ο Γερμανικός προενισχυτής αναφοράς, σε τιμή από 5.500,-€ μόλις 3.000,-€. Ένα και μοναδικό κομμάτι σε προσφορά. (Heaven Audio)

…και ο τελικός ενισχυτής της Symphonic Line rg7 mk4 Arranya mk4 (140w @8Ω) σε διάθεση (x-demo) από 8.300,-€ στα μόλις 3.500,-€. (Heaven Audio)

Ο Τελικός ενισχυτής της Naim μοντέλο NAP 300dr σε δύο σασί, με συγκλονιστικές επιδόσεις στα 90 watts (@8Ω) αρχικής τιμής 10.330,-€ μόλις 5.990,-€. Ο ενισχυτής είναι κομμάτι επίδειξης, ελαφρώς μεταχειρισμένος σε κατάσταση υπεράριστη. (Heaven Audio)

To all-in-one ΗD Music Server/ Network Streamer / CD Storage (Ripper) & Player & πανίσχυρος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Cocktail Audio, από 1.300,-€ στα 1.090,-€. Ολοκαίνουργιος, βγήκε από το κουτί του μόλις πριν ένα μήνα. (Heaven Audio)

Ηχεία της θρυλικής ACAPELLA μοντέλα La Campanella 2 (Blue Grey & Orange). Το όνειρο κάθε μουσικόφιλου που επιθυμεί ένα ευκολοδήγητο world-class ηχείο με τρομακτικές δυνατότητες περιγραφής σε όλο το σκηνικό φάσμα, κορυφαία έκφραση υψηλών και μεσαίων συχνοτήτων, πεντακάθαρες χαμηλές καθώς και συγκινητικές επιδόσεις σε rock & jazz επιλογές ! Σε τιμή υπερευκαιρίας 8.000,-€ (Lyre Audio)

Πλήθος προτάσεων της Naim σε απίθανες τιμές, μεταξύ αυτών και ο προενιχυτής NAC 252, σημείο αναφοράς της εταιρίας. (€8.470.00 – Lyre Audio)

Το state of the art πλατό της Clearaudio ‘Master Reference’. (Lyre Audio)

Μιλώντας για σπάνιες ευκαιρίες, τα θρυλικά QUAD ηλεκτροστατικά ηχεία μοντέλο ESL 2905 (Stereophile Class A) σε άριστη κατάσταση, μόνο 4.050,-€ !! (Lyre Audio)

Το κλασσικότατο και αξεπέραστο Pro-Ject ‘The Classic’ με την νέα κεφαλή της Pro-Ject Silver 2M σε κατάσταση σαν καινούργιο (x-demo). Τιμή προσφοράς 999,-€ (Orpheus Audio Κεντρικά, Προσφορές)

2-XPERIENCE SB Pro-Ject (x-demo), πανέμορφο και ‘audiophile’ όσο λίγα στην κατηγορία του, σε δελεαστική τιμή των 1.099 ευρώ με την κεφαλή Silver 2M.(Orpheus Audio Κεντρικά, Προσφορές)

Το συγκλονιστικό ηχείο ACAPELLA μοντέλο Harlekin σε τιμή μοναδική, μόλις 6.230,-€ (από 8.900,-€) (Orpheus Audio Κεντρικά, Προσφορές)

Επενδύστε άφοβα σε ήχο, αναζητώντας το μοντέλο της καρδιάς σας ανάμεσα στις μεγάλες προσφορές x-demo και ελαφρώς μεταχειρισμένων της Orpheus Audio. Ποτέ ο world-class ηχόκοσμος δεν ήταν τόσο προσιτός.

Orpheus Audio Κεντρικό Κατάστημα – Αθήνα

Heaven Audio – Orpheus Petroupolis

LyRe Audio – Orpheus Thessaloniki

 

About HiEndNews

Aphrodites 2 Side
x

Check Also

TANNOY Gorgeous Speakers at Orpheus Audio !

Αναδημοσιεύουμε σήμερα συμπληρώνοντας την πρόσφατη ανάρτηση-ενημέρωσή μας σχετικά με τα ηχεία της Tannoy, λόγω παραπληροφόρησης ...

Pro-Ject T2 : Just T2 – no frills included !

Λίγο μετά την διάθεση του νέου Pro-Ject Audio πικάπ Τ2-W (με ενσωματωμένο streamer & phono ...

EAM LAB – The New CLASSIC 102i Integrated Amplifier !

Η Ιταλική EAM Lab και η αντιπροσωπεία Ακουστική Κρήτης παρουσιάζουν το νέο μοντέλο ολοκληρωμένου ενισχυτή ...