Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
Hxoepilogi VIP 1

HXOS & EIKONA SHOW 2017 – HIGHLIGHTS PART TWO

advertisers-banners-bar


audioveterans-Banner-One

Audio Veterans


hxoepilogi-banner1

ΗΧΟΕΠΙΛΟΓΗ


soundgallery_mini_promo Sound Gallery Of Athens


goldenacoustics_1170x180_tsakiridis-house Golden Acoustics


Chameleon Audio


Videorythmos


aphroditesvision-banner1-VIP Aphrodite’s Vision


ihodomi-banner-1170x180px-01-1 ΗΧΟΔΟΜΗ


mastersoundbanner Audio Vision Art


Obscure Audio


telluriumQ-1180X180-banner

Tellurium Q Cables


banner-horizontal-porfyra-audio-correct

Porfyra Audio


Exclusive Audio


Athens Pro Audio

HXOS & EIKONA SHOW 2017

HIGHLIGHTS PART TWO:


Audio Evolution


 

audioevo-toptop1

Το κορυφαίο σύστημα επίδειξης της Audio Evolution για φέτος: Ηλεκτροστατικά ηχεία -φυσικά- της Martin Logan, εξαιρετική οδήγηση και κορυφαίος ήχος από την ενίσχυση των Pass Labs, για πηγές το πικάπ της Avid και το ψηφιακό της Simaudio καθώς και phono stage της Balanced Audio Technologies. Το ρεύμα πηγάζει από τον made in Greece απομονωτή/φίλτρο AC μοντέλο Poseidon S40 της Signal Projects και οι συσκευές απαλλάσσονται με τον πιο καθολικό τρόπο από τα γνωστά-άγνωστα προβλήματα.Όλες οι καλωδιώσεις προέρχονται επίσης από την ανώτερη σειρά της Signal Projects.

audioevo-17

audioevo-2-17

Και η θρυλική Mark Levinson καμαρώνει στον στόλο της αντιπροσωπίας. Σε περίοπτη θέση ο ολοκληρωμένος της.

audioevo-4-17

Micromega M-One 100 – ένας audiophile all in one κόσμος.

audioevo17-top-pass

Το όνομα “Pass Labs” λέει πάρα πολλά από μόνο του. Η όψη των επιβλητικών monoblocks τόσο σε τάξη Α όσο και Α/Β μας φτιάχνει την διάθεση για πολύωρα μουσικά ταξίδια. Πλέον, η γκάμα των Pass εκτείνεται σε όλες τις εφαρμογές και ανάγκες – για παράδειγμα οι ολοκληρωμένοι σε τάξη Α .

audioevo-tannoy

Τα ηχεία της Tannoy από την σειρά Prestige – μια κλασσική και για πολλούς αξεπέραστη φιγούρα που τα πάει άριστα με τις λυχνίες.

audioevo-17-balanced

Το νέο απόκτημα της Audio Evolution, οι ενισχυτές της Balanced Audio Technologies. Εδώ, ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα νέων μοντέλων της B.A.T., ο λαμπάτος σε τάξη Α μοντέλο VK76SE με τέσσερις λυχνίες 6C33 και τον παγκόσμιο τύπο να τιμά εδώ και δεκαετίες τους ‘πρόγονούς’ του. Περιμένουμε πολλά από τα 75 watts του – σύντομα στο hiendnews.gr !


Sound Gallery


soundgallery-17-3

H Sound Gallery κατέβηκε φέτος με σημαία της τα μικρά δίδρομα ηχεία-θαύματα της ELAC και το νέο της απόκτημα, τα βραβευμένα εδώ και δεκαετίες Cyrus Audio. Ο ήχος παρά το μικρό ‘πάτημα’ των υλοποιήσεων ήταν ένα μεγαλείο, ίσως το καλύτερο σύστημα που έχουμε ακούσει σε έκθεση με προορισμό έναν μικρό ή μεσαίο χώρο και με γνώμονα το λογικό κόστος. Ακριβώς από κάτω ο φημισμένος και Stereophile Class-A εδώ και χρόνια, ολοκληρωμένος ενισχυτής της LFD Audio. Καλωδιώσεις από την Atlas Cables.

soundgallery-17-2

Η Sound Gallery εισάγει στην χώρα μας την ιστορική Luxman. Στις εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να απολαύσετε τα περισσότερα νέα μοντέλα της θρυλικής εταιρίας με την ηρεμία σας και όπως πραγματικά τους αξίζει. Εδώ βλέπουμε, χωρίς ρεύματα στα κυκλώματά τους, τον ολοκληρωμένο σε τάξη Α/Β και το πικαπ της ELAC που φιγουράρει σε πολλά εξώφυλλα στον διεθνή τύπο. 

soundgallery-17-1

Cyrus σημαίνει αξιοπιστία, ήχος πολλών αστεριών και χρόνια ατελείωτης αναβάθμισης και εμπειρίας. Επίσης, η τιμολόγησή τους παραμένει φιλικότατη σε σχέση με τις επιδόσεις τους. Αριστερά, το νέο πολυμηχάνημα Cyrus μοντέλο Lyric, δηλαδή ένα radio tuner, network streamer, USB-DAC, CD player, ενισχυτής ηχείων και ακουστικών.Στο κέντρο, ένα μεγαλύτερο δίδρομο ηχείο βάσης της ELAC.


Racks Audio Design


Ayon-17-1

Μεγάλη μουσική υποδοχή από τον Έλληνα αντιπρόσωπο των Αυστριακών Ayon Audio: Τα ηχεία Rosa  της Eggleston Works λαμβάνουν ρεύματα από τα Epsilon monoblocks της σειράς Ayon KT150. Εξαιρετικές επιδόσεις, οδηγική ικανότητα, δυναμικές και ιδανικές λεπτές ισορροπίες σε συνάρτηση με τα πολύδρομα του δωματίου. Μια επιτυχημένη συνταγή όσο ποτέ άλλοτε.

ayon-17-3

Το Ayon S-3 Junior Network Player με λαμπάτο στάδιο εξόδου (λυχνίες 6922) σε εκθεσιακή τιμή υπερπροσφοράς.

ayon-17-2

Το βραβευμένο cd-player / DAC[ & DSD] μοντέλο CD-35 της Ayon με λυχνίες 6H30 & 5687, επίσης σε κορυφαία προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μια ψηφιακή απόλαυση όσο λίγες.


MF Audio


mf-audio-2017-1

Η κλασσική και ανυπέρβλητη higher end συνταγή της MF-Audio: Ηχεία της Rockport Technologies και οι υβριδικοί της LAMM. Δεν μπορείς να τους χορτάσεις ποτέ παρά τα χρόνια τους, ακόμη και στα μικρά δωμάτια του Park Hotel ! All-time Classic.

mf-audio-2017-3

Merrill-Scillia Research πλατώ και phono stage της THÖRESS μοντέλο The Enhancer.

mf-audio-2017-2

Τα πάντα από προενισχύσεις της LAMM, πηγές από Magnum Dynalab και Horning Sati, καλωδιώσεις της Nirvana.


IDEON Audio


ideon-audio-top-17

Με ηχεία Watt/Puppy από το παρελθόν και ATC βάσης σειράς SCM καθώς επίσης τελικούς της Benchmark, η Ελληνική Ideon Audio περνά ακόμη μια χρονιά με άριστες κριτικές τόσο από την χώρα μας όσο και ανά τον κόσμο, πάντα σε ότι αφορά τον ήχο και την τιμολόγηση των ψηφιακών της υλοποιήσεων. Έρχονται σύντομα πολλά και ηχηρά ακόμη νέα.

ideon-audio-17-ayazi-3R-top

Ideon Audio – μια Ελληνική εταιρία που γίνεται παγκοσμίως γνωστή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το φοβερό 3R (USB reclocker & redriver) της Ideon περνά στην MK2 εκδοσή του και οι αρθρογράφοι ανά τον κόσμο θριαμβολογούν. Ομοίως και για το πολύ προσιτό overachiever DAC που και αυτό πέρασε στην MK2 βελτιωμένη κατα πολύ εκδοχή του, το Ayazi V2 !

ideon-audio-17-2

Σύντομα σε παραγωγή, το νέο καμάρι της Ideon Audio, μοντέλο Absolute DAC (ESS9038 Pro hyperstream D.A.C , Modular Stage , Femtoclock , Ultra low noise design) εδρεύει στο πάνω ράφι του rack.


Audio Harmony


audio-harmony-1

Τα ηχεία Audio Vector στα καλύτερά τους, με άπλετη ισχύ από τις Γερμανικές υλοποιήσεις της AudioNet. Στα άκρα το ηχείο SR 3 Avantgarde Arreté ενώ κατά καιρούς ελάμβανε λόγο και το μικρότερο βάσης SR1. Κορυφαία πηγή στο σύστημα το cd-player/DAC Planck της AudioNet και ιδανικός εκφραστής του, ο νεόφερτος εξαιρετικός ολοκληρωμένος μοντέλο WATT. Ενδιάμεσα o AudioNet DNA ‘1’ και για AC-Line φίλτρο τα ιδιαιτέρως ικανά ISOL-8.

audio-harmony-17-3

Ειδικές προσφορές για τους φίλους των Αudio Vector και AudioNet και στην φετινή έκθεση.

audio-harmony-17-top

Η Audio Harmony εκπροσωπεί στην χώρα μας την Acoustic Research. Πρακτικές και ολοκληρωμένες οι νέες φορητές audiophile προτάσεις της – μην χάσετε την ευκαιρία να τις γνωρίσετε καλύτερα.

advertisers-banners-bar


aphroditesvision-banner1-VIP Aphrodite’s Vision


ihodomi-banner-1170x180px-01-1 ΗΧΟΔΟΜΗ


mastersoundbanner Audio Vision Art


Exclusive Audio


Obscure Audio


telluriumQ-1180X180-banner

Tellurium Q Cables


banner-horizontal-porfyra-audio-correct

Porfyra Audio


Athens Pro Audio


audioveterans-Banner-One

Audio Veterans


soundgallery_mini_promo Sound Gallery Of Athens


goldenacoustics_1170x180_tsakiridis-house Golden Acoustics


hxoepilogi-banner1

ΗΧΟΕΠΙΛΟΓΗChameleon Audio


Videorythmos


About HiEndNews

Golden vip top 3
x

Check Also

Audio Video Show 2019 – Warsaw – Highlights Part 1

—————————- THE WARSAW AUDIO VIDEO SHOW HIGHLIGHTS Part 1 _______________________________________ χορηγοί επικοινωνίας: —————————- Σύντομα στην ...

Warsaw, Poland – The Audio Video Show 2019 ! Just started !

—————————- THE WARSAW AUDIO VIDEO SHOW intro _______________________________________ χορηγοί επικοινωνίας:   _______________________________________ Μια πρόγευση: οι ...

HXOS EIKONA SHOW & HIENDNEWS: THE EXPO 2020 !

—————————- Δοκιμάστε, αγγίξτε, φωτογραφίστε, ακούστε και ζήστε από κοντά συσκευές υψηλής τεχνολογίας και όπως πάντα ...