Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
Hxoepilogi VIP 1

HXOS & EIKONA SHOW 2017 – HIGHLIGHTS PART THREE

advertisers-banners-bar


ihodomi-banner-1170x180px-01-1 ΗΧΟΔΟΜΗ


aphroditesvision-banner1-VIP Aphrodite’s Vision


mastersoundbanner Audio Vision Art


Obscure Audio


telluriumQ-1180X180-banner

Tellurium Q Cables


banner-horizontal-porfyra-audio-correct

Porfyra Audio


Athens Pro Audio


audioveterans-Banner-One

Audio Veterans


soundgallery_mini_promo Sound Gallery Of Athens


goldenacoustics_1170x180_tsakiridis-house Golden Acoustics


                                                                                                       Chameleon Audio


Videorythmos


Exclusive Audio


hxoepilogi-banner1

ΗΧΟΕΠΙΛΟΓΗ


HXOS & EIKONA SHOW 2017

HIGHLIGHTS PART THREE:


ΗΧΟΔΟΜΗ


Park-Hxodomi-DanDagostino

Η εταιρία Ηχοδομή Α.Ε. μας επιφύλαξε μεγάλες εκπλήξεις. Στον εκθεσιακό της χώρο παρουσιάτηκαν για πρώτη φορά τα solid-state δημιουργήματα του θρύλου Dan D’Agostino. Μιας που προσφάτως στο hiendnews.gr ζήσαμε και δοκιμάσαμε τον στερεοφωνικό Master Power Classic τελικό ενισχυτή (κέντρο) και μας άφησε με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, μπορούμε προς το παρόν να υποθέτουμε πόσο πιο κοντά στην τελειότητα θα πλησιάζουν οι τελικοί μονομπλοκ Momentum (άκρα) !!! Ισχύς στα 400W/800W/1600W (στα 8Ω, 4Ω & 2Ω) και έτοιμοι για ακροάσεις κατόπιν ραντεβού ! Η οδήγησή τους είναι φαινομενική – θα τους φανούν ‘παιχνίδι’ ακόμα και τα δυσκολότερα ηχεία panels στον κόσμο. Για όσους μπορούν να αποκτήσουν και ερευνούν τα ανώτερα audio άκρα του σήμερα.

monentum-dandagostino

Dan D’ Agostino Momentum – ένα ηχητικό τρανζιστορικό κόσμημα του πρώην αρχισχεδιαστή της Krell.

Park-COMO-Hxodomi-17

Στον χώρο της Ηχοδομής συναντήσαμε και τα best sellers επιτραπέζια και καθαρόαιμα audiophile ασύρματα all-in-one COMO AUDIO. Εμείς τα έχουμε ήδη αγαπήσει, διότι τα θεωρούμε αψεγάδιαστα, πανεύκολα στις διασυνδέσεις και στη χρήση μα και επιπλέον ώριμα σε άκουσμα – άρα ότι καλύτερο στην κατηγορία τους. Μεγάλη γκάμα χρωμάτων και μοντέλων που θα σας χαρίσουν ατελείωτες ώρες digital streaming και θα γεμίσουν με ποιοτικό ήχο το γραφείο ή τους χώρους όπου απαιτείται η παρουσία τους. Μια (υπέρ)προσπάθεια του Tom DeVesto της Tivoli Audio να ξεπεράσει με επιτυχία τον εαυτό του. Στην μουσική παρέα και το ανώτερο COMO Musica desktop με ραδιοφωνικό ψηφιακό και αναλογικό δέκτη, cd player και δυνατότητες streaming με firmware και για Tidal/Spotify. Άψογο.

 


AUDIO SOUL ULTRA


audiosoulultra-17-1

Εντυπωσιακές παρουσίες είχε τo περίπτερο της Audio Soul Ultra. Στις φωτογραφίες ξεχωρίζει το cd-player της EMM-Labs επάνω στο rack, τα εκπληκτικά ενισχυτικά της Gryphon και βέβαια τα ηχεία “Liszt” της Vienna Acoustics. Το σύστημα της Audio Soul Ultra μας άρεσε -φυσικά- και ηχητικά. Να προσθέσουμε ότι σε όλες τις παρουσιάσεις της τελευταίας δεκαετίας που συναντάμε μαζί τα Gryphon & EMM-Labs, το αποτέλεσμα είναι πρώτης τάξης! Σύμφωνα με τον νέο συνεργάτη του hiendnews.gr Ηλία Μαυροειδάκο, ήταν ένα από τα πιο καλοστημένα της έκθεσης με έμφαση στις δυναμικές, λεπτομέρεια και μουσικότητα. Ιδανικές αναλογίες!

audiosoulultra-2-17

Τα ηχεία “Liszt” της Vienna Acoustics (91 dB/4Ω) περνούν το πνεύμα των Gryphon στο κοινό με επιτυχία. Καλωδιώσεις από την Jorma Design.

audiosoulultra-3-17

Από τις πολύ επιτυχημένες συνταγές της φετινής έκθεσης με μεγάλα ονόματα του high end: Gryphon στην ενίσχυση, EMM-LABS στα ψηφιακά και Vienna Acoustics ηχεία.

 


ORPHEUS AUDIO ROOMS


orpheus-audio-17-audio-p

Νέα και από την Audio Physic. Το Tempo Plus αριστερά και στο κέντρο το Classic 5. Τρίδρομα και το woofer τους στην πλαϊνή μπάφλα.

orpheus-wilson-top

Τα νέα Yvette της Wilson Audio. Καταπληκτικά και επιβλητικά σε μεσαίους χώρους τρίδρομα που σέβονται το όνομα της εταιρίας και συνεχίζουν το έργο της στον ηχητικό δρόμο που χάραξε την προηγούμενη δεκαετία. Tweeter μεταξωτού θόλου ίντσας, επτάινστο μεγάφωνο μεσαίων και δεκάιντσο woofer. Καθαρή Αμερικάνικη στρατηγική. Στα ψηφιακά το νέο Rossini cd-player/pre/”ring” dac/streamer της dCS περνά την μουσική στα ενισχυτικά της Einstein. Κορυφαίο αναλογικό από την Clearaudio στο δικό του χώρο-βάση. Καλώδια, φυσικά παντού Nordost (μοντέλα Odin).

orpheusaudio-17-duevel

Το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας των παντοκατευθυντικών Γερμανικών ηχείων της Duevel. Πρώτο και καλύτερο το μικρό Planets, επόμενο το πανέμορφο Bella Luna Diamante και στην μουσική σκηνή το ανώτερο αλλά και κατα πολύ πιο ακριβό Sirius.

orpheus-duevel2

Τα Sirius της Duevel παίζουν φέτος με τον ολοκληρωμένο της ASR Emitter και full εξωτερικά τροφοδοτικά.

orpheus-audio-17

Το πικάπ μοντέλο Platine της J.C. Verdier δεν χρειάζεται συστάσεις, ιδίως στους πρεσβύτερους από εμάς. Εμπνέει όλη την έκφραση του συστήματος. Για ηχείο επιλέχθηκε το La Campanella Two της Γερμανικής Acapella Audio με προ-τελικό της Symphonic Line και phono stage της Burmester. Δυνατές δόσεις ρεαλισμού και συγκινησιακής φόρτισης.

orpheus-audio-17-32

Από την οικονομική σειρά ηχείων της Triangle σε οδήγηση και πηγή (πικαπ) της πασίγνωστης και επίσης φιλικής σε τιμές Project.

orpheus-audio-17-2

Ηχεία τα Γαλλικά πολύδρομα Signature Delta της Triangle, πλατό-βραχίονας Pro-Ject Audio RPM10 Carbon ως κορυφαία αναλογική πηγή και ενισχυτές/ψηφιακά της Primare σε ένα rack-μυστικό της Haus Music / Orpheus. Καλώδια και εδώ -φυσικά- τα Nordost, όπως και AC φίλτρα. Εκτεταμένος και δυναμικός ήχος με πολύ καλή περιγραφή της σκηνής άρα και ακρίβεια.

DSCN8279

J.C. Verdier – all time Classic.

 


TLA (TRULIFE AUDIO)


tla-17-2-top

O Zeus τελικός της Ελληνικής TruLife Audio (TLA) από την σειρά Xactive κοιτά στα μάτια τους καλύτερους λαμπάτους push-pull στον πλανήτη. Εδώ στην έκδοση με τις ΚΤ150 λυχνίες (120 watts ανα κανάλι) και προενίσχυση TLA Athena. Η επιλογή των ηχείων, όπως και πέρυσι, ο προσωπικός “έρωτας” της εταιρίας – τα τρίδρομα Verity Audio.

tla-kronos-17-3-top

Το higher-tier αναλογικό της Kronos περνά από τα μυθολογικά πάτρια εδάφη. Φέτος με την νέα τροφοδοσία και την προενίσχυση phono της φίρμας σε συνεργασία-συσχεδίαση με τον Έλληνα κατασκευαστή TruLife Audio. Ως σύνολο ξεπερνά το αστρονομικό των ενενήντα χιλιάδων ευρώ (χωρίς την κεφαλή) και περιέργως (!) πατά γερά πάνω σε τεύχη περιοδικών !

 


CORE AUDIO GREECE


 

core-audio-17-2-2

Η Ελληνική Core-Amps Audio κατέβηκε φέτος με τα μονομπλοκς της Centaur και τα εξαιρετικά ηχεία της Gershman Acoustics μοντέλο Avant Garde. Ήχος σε τάξη Α, αισθητική 90s και έντονη προσωπικότητα !

core-audio-17-1

Νέος και ολοκληρωμένος της Core-Amps Audio μοντέλο Centaur Four.

 

 

advertisers-banners-bar


audioveterans-Banner-One

Audio Veterans


hxoepilogi-banner1

ΗΧΟΕΠΙΛΟΓΗ


soundgallery_mini_promo Sound Gallery Of Athens


goldenacoustics_1170x180_tsakiridis-house Golden Acoustics


Chameleon Audio


Videorythmos


aphroditesvision-banner1-VIP Aphrodite’s Vision


ihodomi-banner-1170x180px-01-1 ΗΧΟΔΟΜΗ


mastersoundbanner Audio Vision Art


Obscure Audio


telluriumQ-1180X180-banner

Tellurium Q Cables


banner-horizontal-porfyra-audio-correct

Porfyra Audio


Exclusive Audio


Athens Pro Audio

About HiEndNews

Hxoepilogi VIP 2 new
x

Check Also

Sound & Vision Show 2020, Athens – Part Nine

ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2020, ATHENS SOUND & VISION SHOW 2020, ATHENS PART NINE —————————- ...

Sound & Vision Show 2020, Athens – Part Eight

ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2020, ATHENS SOUND & VISION SHOW 2020, ATHENS PART FOUR —————————- ...

Sound & Vision Show 2020, Athens – Part Seven

ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2020, ATHENS SOUND & VISION SHOW 2020, ATHENS PART SEVEN —————————- ...