Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
The Maestros VIP 1

Hiendnews.gr Hot Audiophile Summer Days !

advertisers-banners-bar

telluriumQ-1180X180-bannerΗ μουσική γεμίζει την ψυχή με χιλιάδες πράγματα καλύτερα από τα λόγια. Μας δίνει δύναμη, μας ταξιδεύει στην ευτυχία και στο συναίσθημα.

Το φετινό καλοκαίρι στο hiendnews.gr δεν καθόμαστε με κλειστούς διακόπτες !

.

 

Musical Fidelity: Η Musical Fidelity εδώ και δεκαετίες, βρίσκεται συνεχώς κοντά μας. Στο rack των δοκιμών έχει ήδη εδραιωθεί το M6sR Digital To Analog, μια θαυμαστή ψηφιακή πηγή επτά εισόδων δυνατότητας DSD playback έως 256 και up-sampling όλων των φράσεων των εισόδων της σε 32/768. Εκτός από τα ψηφιακά και ενισχυτικά της, σύντομα κοντά μας και το πικαπ Roundtable, μια αναλογική πηγή με την πολύτιμη σχεδιαστική υπογραφή της φίρμας, στα περίπου χίλια ευρώ.

.


Club-27 – The Kurt Speaker (kit) a Bastanis speakers design
: Παραλάβαμε και θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στην χώρα μας, με την πρέπουσα ανάλυση όλων των σημείων έως την ολοκλήρωση, την κατασκευή ενός ζεύγους ηχείων πανεύκολων στην οδήγηση: τα Kurt Signature edition. Στάλθηκαν σε συσκευασία kit στα γραφεία του περιοδικού μας ενώ την ποιότητα ήχου τους προσυπογράφει ο Γερμανικός οίκος high end ηχείων Bastanis Speakers.

.

 

Pro-Ject T1 phono SB: Η εμπειρότατη Pro-Ject σκοράρει και πάλι. Σημαία της η υπεραπόδοση και υπεροχή του πακέτου πικαπ-κεφαλής-βραχίονα και προενισχυτή κεφαλής all-in-one με το μοντέλο T1 phono SB στα μόλις 449,- ευρώ !! Μπορεί να βρίσκεται στην διαδικασία ‘στρωσίματος’ στα racks μας, από τώρα όμως η συνολική ηχητική του κλάση στα χρήματα μας έχει αφήσει άναυδους. Σύντομα η πλήρη δοκιμή και εξαγωγή ασφαλέστερων συμπερασμάτων. Τολμώ να πω πως το έως τώρα υψηλό των επιδόσεων δεν ήταν προβλέψιμο και έχει βαλθεί να θέσει τον ανταγωνισμό σε ακινησία ! Εύκολα για βράβευση ως το καλύτερο στα χρήματα.

RT-Audio Design battery powered new Orpheus Hi-Res DAC: Το βραβευμένο δίδυμο σχεδιαστών μιας λιγότερο γνωστής εταιρίας από την Βουλγαρία, της RT-Audio Design, επιστρέφει βάζοντας φωτιά στην κατηγορία ψηφιακών έως τα 1200 ευρώ. Με πυξίδα την μουσικότητα και μόνον, το ευγενέστατο και λυρικό νέο Orpheus DAC με τροφοδοσία μπαταρίας βρίσκεται σε δράση στα συστήματά μας. Βασισμένο σε μια συνταγή που αδιαφορεί για το τι τρέχει στο σήμερα, με chipset της Burr -Brown PCM1794 PCM 24/192 και μετασχηματιστές της Sowter 4384, όπως και μια ευρύτερη ‘έμπνευση’ προσανατολισμού στον ‘αναλογικότερο ήχο’ των ψηφιακών, μας ταξιδεύει ηδονικά στα αγαπημένα μας προγράμματα. Το κέρδος της απαλλαγής-απομόνωσης από το ρεύμα δικτύου και των όποιων απαιτήσεων για καλύτερα καλώδια ρεύματος, προφανές. Η δοκιμή του θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Fezz Audio Gratia MM/MC Phono-Stage: Η λαμπάτη Fezz Audio διαθέτει έναν απίθανο προενισχυτή κεφαλής πικάπ χωρίς λυχνίες ! Το Gratia MM/MC των εξακοσίων και κάτι ευρώ, βαδίζει σε μια σοφή οδό. Συνδυάζοντας την ηχητική κομψότητα, την μεγάλη σκηνική εικόνα και παρουσία των μουσικών με την άριστη πιστότητα σε χροιές, σε ένα αρμονικό σύνολο, ξεχωρίζει άνετα στα πλαίσια της κατηγορίας τιμής του. Οπλισμένο με τα Burson Audio Supreme V5i οp-amps και με μια αδιανόητη φυσικότητα και έκφραση στα χρήματα, έχει τα προσόντα να γράψει τη δική του ιστορία. Και αυτό, με μεγάλη ευχαρίστηση, στο καλοκαιρινό rack των δοκιμών μας!

Classics Revised: Μια νέα στήλη-περιοχή αρθρογραφίας του hiendnews που θα φιλοξενεί κλασσικές και (ίσως) αξεπέραστες audio προτάσεις από τον Σεπτέμβρη, επαναπροσδιορίζοντας την αξία τους ανάμεσα στο πλήθος νέων υλοποιήσεων. Κεφαλές και πικάπ που παράγονται ακόμη, λαμπάτοι και τρανζιστοράτοι ενισχυτές αναλλοίωτοι στις επιταγές των χρόνων, ηχεία που αδιαφορούν για τις τάσεις της εποχής και πρεσβεύουν την ωριμότητα μιας διαχρονικής σχεδίασης. Θα παρελάσουν στην στήλη-περιοχή του hiendnews, ‘Classics Revised’.

Dynavox AC Filters & Speakers: Από το δικό μας παρατηρητήριο χρυσών ευκαιριών δεν μπορεί να λείπει η Dynavox. Έπειτα από την δοκιμή του ‘mini’ ολοκληρωμένου της VT-80 MK, προχωράμε σε επιλεγμένα άκρως οικονομικά ηχεία της, διαπιστώνοντας με πόσα λιγότερα χρήματα μπορεί να αποκτήσει σήμερα κάποιος μια ικανοποιητική, αποδεκτή συνολική πρόταση, μα και τα φίλτρα ρεύματος που τιμούνται περί των μόνο 270 ευρώ (!) όπως το μοντέλο Dynavox x 7000. Η ηχητική προσφορά των AC φίλτρων της εταιρίας, άμεση και ακαταμάχητη στο ζητούμενο αντίτιμο !

Το hiendnews.gr e-magazine σας ευχαριστεί από καρδιάς για τις πλέον των 45.000 επισκέψεων του ιστότοπου ανά μήνα, για την πραγματική υποστήριξη των φίλων του ήχου υψηλής πιστότητας και αναγνωστών της ιστοσελίδας. Σχεδιάζοντας και προχωρώντας ένα μεγάλο ενημερωτικό εγχείρημα και εκτός συνόρων της χώρας μας, τα ηχηρά θα έρθουν από την φθινοπωρινή σεζόν, με την παράλληλη νέα προσπάθειά μας: το Αγγλόφωνο hiendnews.com που θα φιλοξενεί νέα-παρουσιάσεις και δοκιμές με πραγματικά καινοτόμο τρόπο και πλαίσιο. Μείνετε στην παρέα του καλού ήχου, στις αγαπημένες σας μουσικές, στo hiendnews.gr & το επερχόμενο hiendnews.com e-magazines και ενημερωθείτε χωρίς κόστος για τις καλύτερες προτάσεις της εποχής ! Θέλουμε να μας επαληθεύετε στις ακροάσεις σας, στις επιλογές σας, γιατί ακούμε και επιλέγουμε ότι καλύτερο κινείται στην αγορά για εσάς !

Βρείτε μας και στο facebook page:

https://www.facebook.com/hiendnewsgr/

 

About HiEndNews

CHAMELEON AUDIO TOP 3
x

Check Also

Davis Acoustics – a wider speakers range at Exclusive Audio!

Η πολυδιάστατη Γαλλική Davis Acoustics διαθέτει μια ευρύτατη γκάμα ηχείων για όλα τα γούστα, ακόμη ...

Vincent’s SV-737 New Bargain hybrid integrated !

Μια νέα πρόταση ολοκληρωμένου υβριδικού ενισχυτή [με λαμπάτο προενισχυτικό στάδιο] όπου εξαργυρώνει στο έπακρον τα ...

Acoustique Quality goes active with WRS-line !

Τα ενεργά ηχεία της σειράς WRS της Acoustique Quality (τα μεγάλα MM6 και τα μικρότερα ...