cyrus-audio-cd82-3 REVIEWS

Cyrus 8″2″ DAC/Integrated Amplifier & PSX-R2 Power Supply


advertisers-banners-bar


Chameleon Audio


telluriumQ-1180X180-banner

Tellurium Q Cables


Videorythmos


ΗΧΟΕΠΙΛΟΓΗ


soundgallery_mini_promo Sound Gallery Of Athens


mastersoundbanner Audio Vision Art


Obscure Audio


audioveterans-Banner-One

Audio Veterans


Aphrodite’s Vision


 

goldenacoustics_1170x180_tsakiridis-house Golden Acoustics


Exclusive Audio


xrcd-banner-el-group-2018-vip

A+ AUDIO XRCD DISTRIBUTIONΗΧΟΔΟΜΗ


Cyrus Audio UK 82 DAC / Integrated & External PSX-R2 Power Supply

Pleasure in music – Unparalleled Audio Quality for digital/amp/psu all-in-one at the price

cyrus-cover-top-dac-review82-3

Ολοκληρωμένος ενισχυτής Cyrus  82 DAC & εξωτερικό τροφοδοτικό PSX-R₂

 

thanasis_moraitis

by Thanasis Moraitis

Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο νου όταν άκουσα ότι θα έπαιρνα στα χέρια μου το πιο ισχυρό μοντέλο ολοκληρωμένου ενισχυτή που παράγει η γνωστή βρετανική εταιρία ήταν «σίγουρα πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό». Αυτή η σκέψη γεννήθηκε όχι διότι έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με την εταιρία αλλά διότι σε βάθος χρόνου, από το 1985 όταν παρουσιάστηκε ο πρώτος ολοκληρωμένος ενισχυτής της (Cyrus One) και ένα χρόνο αργότερα το εξωτερικό τροφοδοτικό που τον αναβάθμιζε (PSX), οι εντυπώσεις που αποκόμιζα από τα προϊόντα της ήταν πάντα θετικές. Μάλιστα αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω στα ράφια της αποθήκης μου ένα ζευγάρι Cyrus One & PSX, δώρο από ένα φίλο που τα είχε αγοράσει εκείνη την εποχή μετά από συμβουλή μου, και που τον υπηρέτησαν πιστά για πάνω από 20 χρόνια! Από τότε, η σχεδίαση του ενισχυτή ήταν τέτοια που ενώ ως «σκέτη» συσκευή παρείχε ένα πολύ ευχάριστο, στιβαρό και τελικά ποιοτικό ηχητικό αποτέλεσμα, με την προσθήκη του εξωτερικού τροφοδοτικού η συσκευή «ανέβαινε» ηχητική κατηγορία αποτελώντας μια από τις πιο συμφέρουσες λύσεις της αγοράς.

Η …κληρονομιά λοιπόν δεν κρύβεται, κι αυτό αποτυπώνεται πρώτα από όλα στο μέγεθος των σασί των δύο συσκευών. Η σχεδίαση του «μισού» σασί που τότε (1985) αποτέλεσε ριζοσπαστική επιλογή υπάρχει μέχρι σήμερα αλλά σε πολύ πιο βελτιωμένη μορφή, κυρίως στους τομείς της στιβαρότητας και αποτελεσματικότητας κυρίως στον τομέα της αντιμετώπισης των κραδασμών που επηρεάζουν, είτε το θέλουμε είτε όχι, το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Η επιλογή αυτή μάλλον πρέπει να δυσκόλεψε στην αρχή τους τότε, αρκετά συντηρητικούς, καταναλωτές να αποδεχτούν ότι μια συσκευή με μισό όγκο από αυτόν που μέχρι τότε θεωρούνταν συνήθης με βάση τα έως τότε στάνταρ ποιότητας θα μπορούσε να έχει παρόμοιες ή και καλύτερες επιδόσεις από τον ανταγωνισμό, αλλά η Cyrus επέμεινε και τελικά το πέτυχε. Επίσης με ουσιαστικές αναβαθμίσεις στον αισθητικό τομέα και εκμεταλλευόμενη τις καταιγιστικές εξελίξεις στη τεχνολογία των ηλεκτρονικών συνέχισε να παρουσιάζει συσκευές που όχι μόνο είχαν πλέον καθιερωθεί στο νου του καταναλωτή ως κάτι απλά αποδεκτό και ευχάριστο στο μάτι αλλά βασικά ως κάτι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σε ευκολίες αλλά και (κυρίως) σε ηχητικές επιδόσεις.

Και φτάνουμε στο σήμερα όπου η γκάμα της εταιρίας διαθέτει συνολικά 19 προϊόντα κάθε είδους (ολοκληρωμένους ενισχυτές, DAC, streamers, CD players, προενισχυτές, τελικούς, ολοκληρωμένο σύστημα, εξωτερικό τροφοδοτικό, αξεσουάρ, μέχρι και ένα σετ ηχείων) καλύπτοντας σε πρακτικό επίπεδο κάθε είδους ανάγκη που μπορεί να έχει ο σημερινός χρήστης που ενδιαφέρεται για την ποιοτική αναπαραγωγή της μουσικής μέσα από κάθε είδους μέσο.

cyrus-audio-dac82-integrated1-2

The 8’2′ DAC is the highest performing integrated amplifier of Cyrus audio products today.

Ενισχυτής/DAC σε ένα πακέτο;

Η επιλογή αυτή βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι πλέον ο μέσος χρήστης διαθέτει μια πλειάδα μοντέρνων ψηφιακών πηγών που με τη σύνδεσή τους σε ψηφιακό πάντα επίπεδο (ομοαξονική, οπτική ή και USB σύνδεση) με το ενσωματωμένο DAC θα κερδίσουν πρώτα απ’ όλα σε ποιότητα ήχου, όπως και στη δυνατότητα που δίνει ο ενισχυτής για βολικότερη διαχείριση όλων αυτών των σημάτων.

Ο Cyrus  82 διαθέτει μια αρκετά μεγάλη οθόνη (με πράσινο φωτισμό) στην πρόσοψή του, ένα ρυθμιστικό πολλαπλών χρήσεων (που η κύρια χρήση του είναι για τη ρύθμιση της έντασης) και συνολικά επτά πιεστικούς διακόπτες (θετικής αίσθησης) που με τη σειρά τους ελέγχουν την έναυση της συσκευής, την επιλογή των εισόδων (σειριακά), τη σίγαση, την επιλογή των ακουστικών αντί για των ηχείων (μόλις συνδέσουμε τα ακουστικά στο οπίσθιο μίνι τζακ η έξοδος αυτόματα περνά στα ακουστικά, και με το διακόπτη της πρόσοψης επιλέγουμε πλέον την έξοδο από τα ηχεία ή τα ακουστικά), την επιλογή ελέγχου της έντασης της ζώνης 2 και τέλος τη λειτουργία διαχείρισης των δυνατοτήτων της συσκευής μέσω του ρυθμιστικού πολλαπλών χρήσεων. Επίσης διαθέτει και ένα LED που όταν είναι σε αναμονή έχει κόκκινο χρώμα, ενώ όταν είναι αναμμένος πράσινο. Όλα φυσικά τα παραπάνω ελέγχονται και από το μεγάλο πολλαπλών χρήσεων τηλεχειριστήριο (που δυστυχώς δεν είχα στα χέρια μου κατά τη διάρκεια της δοκιμής για να σας μεταφέρω περισσότερα).

cyrus-back-all-around-audio-and-psx-3

Back side is full of inputs / outputs (DAC8-2 Integrated DAC/Amplifier). Now with PSX external power supply installed (down), both units must be connected with AC Power cables to the wall.

Η πίσω όψη του ενισχυτή είναι γεμάτη με εισόδους/εξόδους. Πιο συγκεκριμένα εκεί βρίσκουμε από δύο ζεύγη εξόδων ανά κανάλι για τα ηχεία, που δέχονται μπανάνες τύπου BFA μόνο, κάτι που δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τα δικά μου καλώδια καθώς χρησιμοποιώ τέτοιου είδους μπανάνες εδώ και καιρό σε όλα τα καλώδια ηχείων μου. Πάντως μην ανησυχείτε, ο ενισχυτής συνοδεύεται από δύο ζεύγη μπανάνες αυτού του τύπου για να μην αντιμετωπίσετε άμεσο πρόβλημα κατά το στήσιμ;o του (πολύ έξυπνο!). Επίσης εκεί βρίσκουμε συνολικά έξι ζεύγη αναλογικών εισόδων τα ονόματα των οποίων μπορούν να αλλαχθούν μέσα από το μενού, ενώ για τη σύνδεση κάποιου πικάπ απαιτείται εξωτερικός προενισχυτής. Επίσης ο ενισχυτής διαθέτει δύο ζεύγη εξόδων προενίσχυσης αλλά και ένα ζεύγος εξόδους προενίσχυσης για χρήση σε άλλη ζώνη (2) ήχου. Πέρα όμως από τις αναλογικές εισόδους/εξόδους επιπέδου “line” ο ενισχυτής διαθέτει και πέντε ψηφιακές εισόδους (2 ομοαξονικές, 2 οπτικές και μια USB), ένα σετ συνδέσεων για τη σύνδεση και τον έλεγχο κι άλλων συσκευών της εταιρίας (MC-BUS system connection) ενώ το σύνολο συμπληρώνουν η είσοδος παροχής ρεύματος (χωρίς γείωση) αλλά και η θύρα σύνδεσης του εξωτερικού τροφοδοτικού (PSX-R ή PSX-R₂).

Το τροφοδοτικό διαθέτει ένα πιεστικό διακόπτη έναυσης στην πρόσοψη και ένα LED, όπως στον ενισχυτή, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκουμε την είσοδο ρευματοληψίας IEC, τον κύριο διακόπτη έναυσης (On/Off) και τέλος ένα φυτευτό καλώδιο μικρού μήκους με ειδικό βύσμα στην άκρη του για τη σύνδεσή του με τον ενισχυτή.

Το σασί του Cyrus  82 αλλά και του τροφοδοτικού είναι κατασκευασμένο από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο προσφέροντας ένα πολύ στιβαρό περιβάλλον μέσα στο οποίο όλα τα κυκλώματα λειτουργούν με τον πιο ελεγχόμενο (όσο μπορεί ένας κατασκευαστής να ελέγξει τον τρόπο στήριξης των συσκευών του από το χρήστη) μαζί με την απαραίτητη θωράκιση. Η αλήθεια είναι ότι το ζεύγος υπό δοκιμή το άκουσα κάτω από αρκετά διαφορετικές συνθήκες στήριξης (στο στούντιο επάνω σε ρακ αλλά και στο γραφείο μου) και σε όλες τις περιπτώσεις το απότέλεσμα ήταν από πολύ καλό έως άριστο, οπότε η επιλογή των σχεδιαστών του μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη. Ακόμη κι έτσι όμως το σετ έδειξε ότι ανταποκρίνεται με θετικό τρόπο όταν ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με στήριξή του (π.χ. με τη χρήση ενός σετ AKTYNA EVO 3 κάτω από τον ενισχυτή).

Εσωτερικά ο Cyrus  82 ολοκληρωμένος διαθέτει δύο μετασχηματιστές, ένα για τα ψηφιακά κυκλώματα μικρής ισχύος και ένα για τα αναλογικά (μεγαλύτερης ισχύος, ικανού μεγέθους), με αρκετά μεγάλη χωρητικότητα πυκνωτών εξομάλυνσης υψηλής ποιότητας (slit foil) ενώ με τη σύνδεση του εξωτερικού τροφοδοτικού το στάδιο προενίσχυσης εξακολουθεί να τροφοδοτείται από τον ενσωματωμένο μετασχηματιστή αλλά τα τελικά στάδια παίρνουν από το PSX-R₂ με όλα τα οφέλη που μπορεί να έχει η λύση της χωριστής τροφοδοσίας (όπως συμβαίνει σε ένα ζεύγος προενισχυτή/τελικού). Κατά τα άλλα το DAC διαθέτει τσιπάκι της Burr-Brown (24/192).

cyrus-inside-powersupply

Cyrus Audio UK inside !

Το τροφοδοτικό διαθέτει πέρα από ένα μεγάλο μετασχηματιστή (300VA) πυκνωτές υψηλών προδιαγραφών (slit foil) με συνολική χωρητικότητα 30.000μF. Επίσης διαθέτει έξυπνα κυκλώματα ελέγχου που προσαρμόζουν την έξοδό του (τάση) ανάλογα με τη συσκευή που θα συνδεθεί (+/- 35,5V DC για τον ενισχυτή). Και οι δύο συσκευές είναι ιδιαίτερα βαριές, με τον ενισχυτή να φτάνει τα 5,9 κιλά και το τροφοδοτικό τα 7 κιλά.

Ηχητικές επιδόσεις…

Ο ενισχυτής ήταν πολύ εύκολος στο στήσιμό του, ενώ εξ ίσου εύκολη ήταν η σύνδεση του PSX-R₂ με τον ενισχυτή. Τα μηχανήματα τα τοποθέτησα το ένα επάνω στο άλλο (το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος) και τα ένωσα με τα ηχεία μου («Sublime» με ευαισθησία 90dB/w/m και πρακτικά σταθερή 6Ω ωμική αντίσταση πάνω από τα 200Hz, «Little Wonder» με 86dB/w/m και 8Ω εμπέδηση) με καλώδια που βασίζονται σε επικασιτερωμένο χαλκό με μπανάνες KLEI Harmony. Τον ενισχυτή τον άκουσα είτε μέσω αναλογικής πηγής είτε μέσω του ενσωματωμένου DAC.  Τα εξωτερικά DAC που χρησιμοποίησα για σύγκριση ήταν δύο, το Ayazi SE της IDEON Audio και το VDA-2/VAC-1 της CI Audio, με ειδική στήριξη AKTYNA EVO 3 και τα δύο. Σε όλες τις περιπτώσεις τα καλώδια USB που χρησιμοποίησα ήταν δικής μου σχεδίασης και κατασκευής, όπως ήταν και το αναλογικό interconnect. Οι συσκευές υπό δοκιμή συνδέθηκαν στο φίλτρο ρεύματος Gordian της Lab12 (με καλώδιο τροφοδοσίας Knack MkII) που έφερε ουσιαστική αναβάθμιση (όπως πάντα)στον ήχο, με τις συσκευές να συνδέονται με αυτό μέσω καλωδίων ρεύματος της Abbey Road. Ως ψηφιακή πηγή χρησιμοποίησα το αφιερωμένο στον ήχο client/server σύστημα PC που έχω διαμορφώσει με τη βοήθεια του Philippe Watel (MusiCHI) και που περιέχει σε επίπεδο software τη σουίτα/player MusiCHI, το Audiophile Optimizer (2.2.06 beta) μαζί με το Fidelizer Pro 8.1, με λειτουργικό Windows Server 2016 (core mode). Την αλυσίδα συμπληρώνει ένα 3R v2 της IDEON Audio. Όλα αυτά τροφοδοτούνται με γραμμικά τροφοδοτικά μέσω του Gordian και ισορροπημένων μετασχηματιστών απομόνωσης με DC φίλτρο στην είσοδό τους.

Και το αποτέλεσμα; Καθώς είμαστε ένα διαδικτυακό περιοδικό πιθανώς να έχετε ήδη δει το μικρό βιντεάκι που έχει ανεβάσει στο Facebook ο συνάδελφος Tony Pothitos με τις εντυπώσεις του για ένα σύστημα που διέθετε την ίδια (ουσιαστικά) πηγή και διαφορετικά ηχεία, στο οποίο έχει προσδώσει το χαρακτηρισμό «η τέλεια συνταγή καρμπονάρας!». Ε λοιπόν, με τον ενισχυτή (πρώτα χωρίς το εξωτερικό τροφοδοτικό PSX-R₂ και μετά με αυτό στο συνδυασμό) ο ήχος που βγήκε και από τα δύο σετ ηχείων μου (με το «Sublime» να είναι πολύ πιο αποκαλυπτικό ως προς το αποτέλεσμα – είναι και σχεδόν 8 φορές πιο ακριβό – από το «Little Wonder») ήταν τέτοιου επιπέδου που άνετα θα μπορούσα να ζω για πολύ καιρό (έζησα σχεδόν δύο εβδομάδες χωρίς στερητικά σύνδρομα ή άλλες παρενέργειες) μαζί του και στα σίγουρα ήταν ήχος που βγαίνει από συστατικά που όντως μπορεί να θεωρηθούν ότι ανήκουν στην «τέλεια συνταγή μιας audio καρμπονάρας»! Thumbs up Tony!

Και το κυριότερο, ικανοποιήθηκα που οι αρχικές μου σκέψεις και συναισθήματα αποδείχθηκαν σωστές στο ακέραιο. Ο ήχος με τον  Cyrus  82 DAC μόνο του στην αρχή και με το PSX-R₂ έπειτα αποδείχθηκε καθαρός, σωστά χρονισμένος, λεπτομερής, γλυκός, μεγάλος σε μέγεθος, εστιασμένος και τελικά ιδιαίτερα διασκεδαστικός, με αποτέλεσμα να ευχαριστηθώ όλα τα είδη μουσικής που αποφάσισα να ακούσω όσο τον είχα στα χέρια μου. Και σαν καθαρόαιμο high fidelity μηχάνημα (ή συνδυασμός μηχανημάτων) έδειχνε με άνεση τις διαφορές ανάμεσα στις διαφορετικές εγγραφές, ενώ ταυτόχρονα η παρουσίαση αυτή γινόταν με τέτοιο τρόπο που δεν σε ενοχλούσε καθόλου, απλά το δεχόσουν ως κάτι φυσιολογικό, χωρίς ουσιαστικά μηχανικά ίχνη που εμφανίζονται μόνο όταν κάτι δεν πάει καλά… Κι όσο περνούσε ο καιρός αντί να τραβά περισσότερο τα βλέμματα επάνω του, «εξαφανιζόταν» όπως πρέπει να κάνει κάθε σωστό μηχάνημα σε μια αλυσίδα αναπαραγωγής ήχου και με άφηνε να ασχολούμαι μόνο με το τι μουσική θα ακούσω κι όχι με το πως θα το κάνω να παίξει ακόμη καλύτερα επειδή δε με ικανοποιούσε με τις επιδόσεις του. Με άλλα λόγια έκανε το αυτονόητο, μεν, αλλά αρκετά σπάνιο δε ακόμη και στις μέρες μας για συσκευή αυτής της κατηγορίας.

Κι όλα αυτά με τις εξωτερικές πηγές (των οποίων ο ήχος επηρεαζόταν ανάλογα με το είδος των interconnects που χρησιμοποιούσα – έκανα κι εκεί αρκετές αλλαγές για να δω αν τα αναλογικά στάδια του ενισχυτή είναι όσο διάφανα πρέπει, και είναι όντως πολύ διάφανα). Με το εσωτερικό DAC και σύνδεση USB σε υψηλής ανάλυσης πρόγραμμα (σε πρόγραμμα επιπέδου CD –και μέσω WASAPI- ο ήχος ήταν πολύ καλός χωρίς ουσιαστικά θέματα) ο ήχος έγινε πιο γλυκός μεν αλλά «μέλωσε» ένα πράγμα και έχασε και λίγο σε διαφάνεια. Κι αυτό, επειδή, με την επιλογή των σχεδιαστών να χρησιμοποιήσουν driver less DAC έγινε αναγκαία στην περίπτωσή μου, καθώς χρησιμοποιώ PC αντί για Mac –όπου εκεί οι πιθανότητες είναι ότι θα έχει καλύτερες ηχητικές επιδόσεις με τη συγκεκριμένη σύνδεση- η χρήση της μέτριας σε ποιότητας ήχου Direct Sound επιλογής για να ακούσω πρόγραμμα με συχνότητα δειγματοληψίας πάνω από 44.1kHz, οπότε το αποτέλεσμα, κυρίως από αυτή την επιλογή, βγήκε πιο συμπτυγμένο και «στριμωγμένο» απ’ όσο έχω συνηθίσει από DAC αξιώσεων. Συνδέοντας την ομοαξονική είσοδο όμως της συσκευής με την πηγή μου (m2tech HiFace2 μαζί με το σετ του υπολογιστή μου) τα πράγματα βελτιώθηκαν, στην περίπτωσή μου πάντα το τονίζω, με το ήχο πλέον με το εσωτερικό DAC και με πρόγραμμα HD να ακούγεται πιο σωστά (σε σχέση με τον ήχο που πήρα χρησιμοποιώντας την είσοδο USB), οπότε θεωρώ ότι το ενσωματωμένο DAC έχει τις απαραίτητες δυνατότητες, αν δεν διαθέτετε ήδη ένα αξιόλογο εξωτερικό DAC, να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τελικά απολαυστικού συνόλου. Αλλιώς, οι αναλογικές είσοδοι είναι ούτως ή άλλως πολύ διάφανες και ικανές να αναδείξουν τις αρετές ενός ανώτερου εξωτερικού DAC, είτε της ίδιας της Cyrus, είτε του οποιουδήποτε άλλου μοντέλου που εσείς προτιμάτε. Πριν κλείσω με τις ακουστικές εντυπώσεις πρέπει να αναφέρω τον πολύ καλό ήχο της εξόδου των ακουστικών (παρ όλη τη χρήση του mini jack). Τέλος, καθώς το Gordian προσφέρει αυτή τη δυνατότητα ιδού και οι καταναλώσεις των συσκευών ανάλογα με τη λειτουργία τους. Σκέτος ενισχυτής: 3W (stand by), 20W (idle). Ενισχυτής με PSX-R₂: 6W (stand by), 32W (idle).

cyrus-audio-power-supply-2

Cyrus PSX-R2 External Power Supply


Συμπέρασμα

Αν πρέπει να βρω μόνο μια λέξη για να περιγράψω το χαρακτήρα του Cyrus  82 DAC χωρίς το τροφοδοτικό του θα έλεγα αμέσως «καλοπροαίρετος» ή «βολικός» καθώς δεν θα σας παιδέψει να στήσετε ένα σύστημα με πολύ καλό ήχο. Με την προσθήκη του εξωτερικού τροφοδοτικού (που μεν ανεβάζει το συνολικό κόστος του συνδυασμού κατά 50% σε σχέση με μόνο τον ολοκληρωμένο) ανεβαίνει μια ολόκληρη κατηγορία κερδίζοντας πρώτα απ’ όλα σε ρωμαλεότητα, σε δυναμισμό αλλά και σε διαφάνεια, με το αποτέλεσμα να γίνεται πολύ πιο συγκεκριμένο στο χώρο, πιο τρισδιάστατο, πιο μεστό, πιο αληθοφανές, αλλά και πιο ήσυχο! Ξεκινήστε λοιπόν με τον Cyrus  82 DAC, αν δε σας επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας για το εξωτερικό τροφοδοτικό και το προσθέτετε αργότερα (όταν σας κολλήσει το μικρόβιο της αναβάθμισης). Η διαφορά αξίζει κάθε ευρώ του κόστους του. Πολύ, πολύ ωραία!


Σύστημα ακρόασης: Προενισχυτής line: Various, VTL, Conrad-Johnson  DAC: Ideon Audio, Cyrus Audio, CI Audio, Arcam,  Servers/Streamers: Melco, Antipodes, PC with Musichi & Fidelizer, Πλατώ/Βραχίονας/Κεφαλή: Reed /Shelter/ Audio Technica, ZYX Phono Stage: Various, Tsakiridis Devices, Ηχεία: Klipschorns,  ProAc, TAD, AudioSolution Καλωδιώσεις: Atlas Hyper 3.0 speakers, TelluriumQ top-lines, Gekko UK Purple Haze Silver 2m interconnect RCA, Supra Cables USB/Speakers/AC, Van Den Hul, Audioquest, Accessories: LAB12 and Shunyata Research filters, Furuman Filters, Aktyna isolation tuning feets, Ideon 3R-mkII.


cyrus-audio-finale-4

cyrus-audio-logo2

CYRUS OFFICIAL WEB


Cyrus Audio designed and manufactured in the United Kingdom.

Cyrus  82 DAC – 2.190 euros (λιανική)

PSX-R₂ – 1.050 euros (λιανική)

Αντιπρόσωπος: All About AV, Σίφνου 8, Γέρακας (τηλ. 21 30 998 206)

all-about-av-cover-2


 

advertisers-banners-bar


xrcd-banner-el-group-2018-vip

A+ AUDIO XRCD DISTRIBUTION


Aphrodite’s Vision


 

goldenacoustics_1170x180_tsakiridis-house Golden Acoustics


Exclusive Audio


ΗΧΟΔΟΜΗChameleon Audio


telluriumQ-1180X180-banner

Tellurium Q Cables


Videorythmos


ΗΧΟΕΠΙΛΟΓΗ


soundgallery_mini_promo Sound Gallery Of Athens


mastersoundbanner Audio Vision Art


Obscure Audio


audioveterans-Banner-One

Audio Veterans