Download WordPress Themes, Happy Birthday Wishes
High Interest
Orpheus VIP 1-2 Heaven

Audio Video Show 2019 – Warsaw – Highlights Part 2


advertisers-banners-bar
telluriumQ-1180X180-banner—————————-

THE WARSAW AUDIO VIDEO SHOW

HIGHLIGHTS Part 2

_______________________________________

χορηγοί επικοινωνίας:

HXOS EIKONA SHOW 2020
—————————-

 Τα ηχεία της Wilson οδηγούνται για πρώτη φορά στην ιστορία από τον πολύ (έως δυσανάλογα) προσιτό ολοκληρωμένο της Moonriver Audio. Racks της Artesania Audio όπως και τα βραβευμένα transports-ψηφιακά-servers της Aurender ήταν εκεί.

Το ultra high end ηχείο της Gryphon Audio μοντέλο Kodo συνόδεψε όλο το σύμπαν των ενισχυτών και ψηφιακών της εν λόγω φίρμας.

Στον εκθεσιακό χώρο της Gryphon και το νεότερο cd-player της, μοντέλο Ethos.

Το πανέμορφο CD-Player Ethos διαπρέπει σε τομείς όπως ταχύτητα, ανάλυση και σκηνικό μέγεθος-ακρίβεια. Λογικό, από μια φίρμα σαν την Gryphon !

Από τα λιγοστά κορυφαία ultra high end ακουστικά στον πλανήτη, το Susvara της HiFiMan δικαίως αξίζει τον χαρακτηρισμό του ‘μοναδικού’.

Μια δόση από τα ηχεία της Acapella Audio Arts. Οι κόρνες στο ανώτερο τιερ τους.

Σε τιμολόγηση τόσο λογική που απορείς, τα πολλά υποσχόμενα ζεστόηχα ενισχυτικά & ψηφιακά της Advance Audio δίνουν το σήμα τους στην Βαρσοβία και φέτος. Άριστη αγορά για όσους ζαλίζονται εύκολα κοιτώντας τα ύψη. Ομολογουμένως, πολύ μουσικά και με λαμπάτο χαρακτήρα παρότι solid-state.

Φοβερό πάντρεμα των ηχείων της Acoustique Quality με λαμπάτους ενισχυτές καθαρής τάξης Α από την KR Audio.

Acoustique Quality και KR Audio συνέχειας. Τα πρώτα ηχεία χαρήκαμε και απολαύσαμε σε προ διετίας έκθεση Hxos Eikona Show.

Avantgarde ηχεία τύπου κόρνας και η κλασσική, legendary αλλά και μερικώς ανανεωμένη φέτος σειρά solid-state ενισχυτών σε τάξη Α μα και ψηφιακών της Accuphase Labs. Σπάνιο το ταίριασμα.

Boenicke Audio ηχεία από την Ελβετία. Μοντέλο W13. Ενεργά ηχεία με progammable DSP επεξεργαστή για άνεση στην τοποθέτησή τους και τριακόσια πενήντα watt στο ‘πόδι’ τους.

Λυχνίες σε υλοποιήσεις push-pull, λυχνίες σε προενίσχυση και ηχεία της Davis Audio. Εξαιρετικό ηχητικό δέσιμο.

Με οδηγό των ακουστικών τον ‘παρανοϊκό’, μοναδικό και καταπληκτικό VIVA Audio με τις 845, τα Susvara της HiFiMan κυριολεκτικά σας ανοίγουν νέους ηχητικούς ορίζοντες και …σίγουρα τα αυτιά σας !

Avatar Audio ηχεία και τα Holophony ζωντανεύουν από τον Freddie Mercury ως τον Elvis.

#1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα και Ευρώπη, τα προσιτά ακουστικά της JBL. Διόλου τυχαίο.

JBL Clip 3 Φορητό, αδιάβροχο, ασύρματο με Bluetooth ηχείο και με μικρόφωνο ! High Fidelity στην τσάντα σας.

Το μεγαλείο της πιστής στις αναλογικές προτάσεις Kuzma αναζωπυρώνει τις καρδιές μας. Αυτή την χρονιά με το Stabi R πικαπ.

Ο νέος υβριδικός ολοκληρωμένος της πασίγνωστης McIntosh. Πάρα πολλά τα μοντέλα που πέρασαν από την Βαρσοβία.

Το πικαπ που θα λάτρευαν οι μεγαλύτεροι φιλόμουσοι ταχυδακτυλουργοί του αιώνα: MAGLEV Audio με το πλατό που αιωρείται ! Εκπροσωπείται και στην χώρα μας – φυσικά. Μαγικό και σε ηχητικό αποτέλεσμα, συνοδεία μιας αξιόλογης κεφαλής.

Marantz High Fidelity ολοκληρωμένες προτάσεις.

Πιστή στο ραντεβού της. Από τα καλύτερα value-for-money ψηφιακά και ενισχυτές του σήμερα.

Στα ανώτερα άκρα του high end, η πρωτοπόρος MBL και εδώ, με τα κορυφαία της παντοκατευθυντικά ηχεία. Συνοδεία MBL στα ενισχυτικά, προενισχυτή και πηγή, τί άλλο περιμένατε. Αποτέλεσμα: ο γνωστός παράδεισος ταχυτήτων, ρεαλισμού και αιωρουμένων, στο δωμάτιο, μουσικών !

Καλώδια Nordost, ενισχυτές-ψηφιακά της Simaudio σειρά Moon και ηχεία από την Monitor Audio. Η μίξη αυτή προσφέρει ακρίβεια, δυναμικές, ζωντάνια και στιβαρό χαμηλό.

Ο εκλεκτός κόσμος της Musical Fidelity με πρώτο και καλύτερο, αντιπροσωπευτικό δείγμα τον ήχο της σειράς Nu-Vista του 2019. Συν-εδρεύει με τα ανώτερα στην γκάμα ηχεία της Γαλλικής Triangle. Αποτέλεσμα που σε καθηλώνει. Ευγενικός, πενταδιάφανος ήχος με μια υποδειγματικά ‘ευανάγνωστη’ σκηνή.

Η Esoteric των ψηφιακών που θαυμάζουμε και εκτιμούμε κατεβάζει στην Audio Video 2019 τους πανίσχυρους τελικούς μονοπλοκ Grandioso.

Ίσως η εμπειρότερη και πλέον ‘ψαγμένη’ (ας μας επιτραπεί η λέξη) εταιρία, σε κάθε κατηγορία τιμολόγησης και φέτος εδώ, με το μεγαλύτερο μέρος από τον στόλο της. Ξεχωρίσαμε το Signature 10.

Pylon Audio ηχεία και οι πολύ προσιτοί, φοβεροί λαμπάτοι της Fezz Audio. Ταχύτητα, μεγάλο soundstage και σπάνια έκφραση στα χρήματα. Από τις πιο ασφαλείς αγορές σε ολοκληρωμένους λυχνίες τους σήμερα.

Εδώ και η κλασσική Technics με τα λιτά-ρετρό ψηφιακά και ενισχύσεις όπως και τι άλλο… από πικαπ !

Transrotor για εκλεκτούς που ξέρουν ακριβώς να στήνουν τον ήχο τους και να επιλέγουν αυτό που τους ταιριάζει. Πανέμορφος ο εκθεσιακός κόσμος της, όπως πάντα άλλωστε. 

Τα δικά μας τιμημένα λαμπάτα Tsakiridis Devices κατέβασε η αντιπροσωπία Artisan Audio. Μαζί με μονόδρομα ηχεία της Πολωνικής και όχι και τόσο προσιτής Cube Audio Speakers, τα μονομπλοκ με την 845 της Tsakiridis Devices, ψηφιακά από τον άλλοτε Do It Yourself  Lampizator και στην μέση ο ολοκληρωμένος Ελληνικός single ended.

Unison Research μοντέλο Performance Parallel Single Ended ολοκληρωμένος, χρόνια στο προσκήνιο. Πάντα γοητευτικός, ακριβής στην περιγραφή του, αυτός ο Ιταλός σε γεμίζει μουσική.

dCS world-class ψηφιακά, Wilson ηχεία, Dan D’Agostino τελικοί και Nordost καλωδιώσεις. Ultra High End Combos για όσους μπορούν να αντέξουν το συνολικό κόστος απόκτησης και να χαρούν σπίτι τους το κέρδος απόδοσης.

banner

Σύντομα στην χώρα μας η μεγαλύτερη έκθεση Ήχου και Εικόνας , πιο δυνατή από ποτέ !

25 και 26 Ιανουαρίου 2020 στο Airotel Stratos Vassilikos – Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα
(Πλησίον Στάσης Μετρό ‘Μέγαρο Μουσικής’)


About HiEndNews

A PLUS VIP
x

Check Also

Interview with CEO of Vitus Audio, mr. Peter Brauninger [English]

Vitus Audio Interview with Mr. Peter Brauninger (CEO) at Sound & Vision Show 2020, Athens ...

Tellurium Q Ultra Blue Speakers Cable & SOtM sHP-100 DAC/Headphones Amp

———————– Με την Tellurium Q γνωριστήκαμε πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια και μάλιστα με ...

Canor Audio: An Interview with Zdeňek Březovják & Igor Naco Ovád ! [English]

An interview with the chief designers & co-owners of Canor Audio, made in Slovak. Enjoy ...